Filters Filters

Geboortevlag gevel

Een geboortevlag aan de geval van je huis is een leuke versiering om de geboorte van een kind kenbaar te maken. Natuurlijk wil je dat iedereen weet dat jullie kind is geboren, maar het geboortekaartje naar familie en vrienden volstaat dan toch niet helemaal. Want ook die buurt- en dorpsgenoten moeten het natuurlijk weten! Een kioskvlag, ook wel gevelvlag genoemd, is dan een geweldige oplossing om de geboorte van jullie baby kenbaar te maken. Door de schuine afloop van deze geboortevlaggen zijn ze altijd goed leesbaar. Ook als er geen wind staat. Jullie geboortevlag voor de geboorte van jullie kind bestel je snel een makkelijk bij ons online!

Een geboorteversiering voor aan het huis: voor iedereen en ieders budget

Als je kiest voor een geboortevlag van Geboortebordkopen.nl voor aan de gevel van het huis, bepaal je eerst wat voor jou het gewenste materiaal is. Bij onze kioskvlaggen kun je namelijk kiezen uit twee verschillende materialen. Beiden materialen hebben hun eigen voor- en nadelen. Kies je voor een geboortevlag van vlaggendoek, dan kies je voor de goedkopere variant. Vlaggendoek wordt enkelzijdig bedrukt, en is aan de achterzijde in spiegelbeeld zichtbaar. Ook heb je hier nog de keuze of je jouw geboortevlag aan linkerkant of rechterkant bedrukt wilt hebben. Wil je graag dat de geboortevlag aan beiden zijden bedrukt? Zodat je van beide zijden de naam goed kunt lezen zonder dat deze in spiegelbeeld staat? Dan is een kioskvlag van Bannerdoek iets voor jou. Je geboortevlag wordt dan dubbelzijdig geprint. Naast de materiaalkeuze kun je ook nog kiezen welke afmeting kioskvlag jouw geboortevlag mag zijn. Zo vier je de geboorte van jullie baby met een gevelvlag van bijvoorbeeld een ooievaar of gevelversiering die je gewoon online bij ons bestelt.

Kies uit een van de vele unieke geboortevlaggen

Bij Geboortebordkopen.nl bieden we een geweldig assortiment geboortevlaggen voor aan de gevel van het huis en andere geboorteversieringen aan. Met ruim 20 jaar grafische ervaring hebben onze medewerkers de deskundigheid om jou uitstekend advies te bieden over de gevelversiering of de gevelvlag voor de geboorte van je kind. Heb je interesse in een van onze kioskvlaggen of gevelversiering voor aan het huis? Jouw geboortevlag voor de geboorte van jullie kind bestel je bij ons gewoon online! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0492 - 77 22 00 of te e-mailen naar info@geboortebordkopen.nl. Vier de geboorte van jouw baby met een unieke gevelvlag aan het huis of passende gevelversiering en bestel bij ons eenvoudig online!

Bekijk de productenNeem contact op