Let op Voor de beste gebruikerservaring worden op deze website cookies gebruikt. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Geboortebord jongen

Verwelkom jullie pasgeboren kroost met een geboortebord voor een jongen of meisje in de tuin. Kies de materiaalsoort en de afmetingen van jouw bord, zodat deze geheel aan jouw wensen voldoet. Wil je een geboortebord tegen een scherpe prijs? Dan haal je deze natuurlijk bij Geboortebordkopen.nl.

Bekijk onze geboorteborden voor in de tuin

Een geboortebord voor een jongen of meisje tegen een scherpe prijs

In onze webshop vind je de goedkoopste geboorteborden voor een jongen of een meisje van Nederland! Wij printen namelijk machinaal, snijden in contouren en verzenden het daarna rechtstreeks naar jou. Hierdoor profiteer je van de beste kwaliteit zonder teveel te betalen. Heb je een geboortebord voor een jongen, meisje, tweeling of meerling gevonden die jij wel leuk vindt, maar past het niet in je tuin? Geen probleem! Al onze geboorteborden zijn ook verkrijgbaar als geboortesticker, zodat je jouw unieke geboortebord ook altijd nog op het raam kunt plakken.

Volop keuze in ons assortiment

Naast een geboortebord voor een jongen of een meisje, bieden wij nog veel meer aan! Denk hierbij aan diverse leuke raamborden, geboortespandoeken en geboortevlaggen. Volop keuze dus om de geboorte kenbaar te maken aan de buurt! Staat het geboortebord van jouw wens er niet tussen? Dan kunnen we ook nog altijd een bord op maat maken. Bel voor meer informatie naar 0492 - 77 22 00 of stuur een e-mail naar info@geboortebordkopen.nl. Dan vertellen we je er graag meer over. Bestel jouw geboortebord eenvoudig bij ons online. Vervolgens verzenden wij jouw bestelling gratis en snel naar je toe. Wanneer jouw bestelling meer haast heeft, is spoedlevering mogelijk.

20 nieuwste in ons assortiment