Filters Filters

Een unieke geboortevlag

De geboorte van jullie kind laat je natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan en daarom mag een geboortevlag met naam voor buiten niet ontbreken. Een hippe vlag voor jouw pasgeboren zoon of dochter is namelijk de perfecte versiering om de geboorte van jullie baby kenbaar te maken. Ben je nog op zoek naar een uniek exemplaar? Bij Geboortebordkopen.nl hebben we volop keuze voor jouw eigen geboortevlag met naam voor een jongen of meisje!

Een geboortevlag die geschikt is voor de geboorte van een jongen of meisje

Geboortevlaggen zijn er in vele kleuren en modellen. Tevens is iedere geboortevlag afgewerkt met zoom aan de mastzijde en een band met een lusje en koord voor eenvoudige bevestiging buiten. Willen jullie de vlag voor de geboorte van jullie zoon of dochter hoog in een mast hangen? Of wellicht ergens tegen een muur in de babykamer? Er is veel mogelijk, maar één ding is zeker: met een mooie geboortevlag voor jouw pasgeboren zoon of dochter met de naam erop is het voor iedereen duidelijk dat jullie een nieuwe aanwinst in het gezin hebben.

Een geboortevlag voor een jongen of meisje geheel op maat laten maken

Bij het uitkiezen van een geboortevlag is het bij ons mogelijk om deze geheel te personaliseren. Je wilt natuurlijk wel een vlag die uniek is en die een mooi aandenken wordt aan de geboorte van jouw zoon of dochter! Zo is het mogelijk om een geboortevlag of een geboortebord voor buiten te creëren die is nagemaakt van het geboortekaartje. Hoe leuk is dat! Op die manier maak je bij ons altijd een vlag met tekst erop, precies zoals je het wilt. Maak jouw ideeën kenbaar en wij ontwikkelen een geboortevlag op maat met de naam erop van jouw pasgeboren zoon of dochter. Het is ook mogelijk om de onderstaande producten te personaliseren:

Bestel een mooie vlag eenvoudig online

Heb je in ons assortiment een geboortevlag voor een jongen of meisje gevonden die je graag buiten wilt hangen? Dan bestel je deze eenvoudig online! Natuurlijk worden onze geboortevlaggen en andere geboorteversieringen ook gratis verzonden en heb jij dus geen verzendkosten! Wil je graag meer weten over het op maat maken van een vlag om de geboorte van jullie zoon of dochter kenbaar te maken? Wij informeren je graag. Neem contact met ons op door te bellen naar 0492 - 77 22 00.