Recent bekeken Recent bekeken

Veel gestelde vragen

 

Kan ik vooraf een voorbeeld te zien krijgen?
Een voorbeeld vooraf versturen we uitsluitend bij geboorteborden op maat. We doen dit niet bij twijfel over bijvoorbeeld het te kiezen lettertype. Wanneer we bij elke bestelling eerst een voorbeeld zouden moeten gaan sturen, gaat dit ten koste van de snelheid van levering, en het is ook veel bewerkelijker voor ons, wat de prijs van de borden niet ten goede zou komen. Terwijl we juist onze producten zo goedkoop mogelijk willen houden zodat ze voor iedereen betaalbaar zijn. 

Bevestiging Geboortebord aan paal aan paal

Hoe kunnen we een geboortebord bevestigen?
Dit is misschien wel de meest gestelde vraag. Geboorteborden worden zonder bevestigingsmateriaal geleverd. In onze geboorteborden is het mogelijk om kleine gaatjes te boren, waarna je het bord met schroefjes kunt vast zetten. Let wel op dat de boor niet over de lak gaat lopen. Dan beschadig je de lak. 

Wil je het geboortebord vast zetten zonder het te beschadigen?
Je zou dan kunnen proberen om met blokjes te werken waar je het bord tussen klemt. Zie de afbeelding hiernaast. (tip: stukje stof er tussen om beschadiging aan lak te voorkomen)

Onze geboorteborden zijn ondanks dat ze oerdegelijk zijn, slechts 3mm dik. Eén van onze klanten wees ons erop dat ze het bord met speigelklemmen hadden vast gemaakt. Verkrijgbaar bij de bouwmarkt. 
Spiegelklemmen

Zijn de geboorteborden exact 60, 80, 100 of 120 cm groot?
Voor onze geboorteborden hanteren wij 4 verschillende maten. Wij leveren onze geboorteborden in de maten 60 cm, 80 cm, 100 cm en 120 cm. Stel dat je een bord van 100 cm besteld, dan zal de grootste maat (hoogte of breedte) van het bord ongeveer 100 cm zijn. 

Wat is dibond?
Dibond is een gecoat aluminium plaatmateriaal met een kunsstof kern erin. De dikte is 3mm. Het wordt ook wel het lichtere alternatief op trespa genoemd. Dibond wordt veel gebruikt in de reclamewereld voor gevelborden, reclamepanelen, wandbeplating en voor op beurzen. Ondanks het lichte gewicht heeft dibond een verbazingwekkende stijfheid, en het is UV- en vochtbestendig. Het is niet gevoelig voor verkleuring, en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Bij buitengebruik heeft het een houdbaarheid van wel 30 jaar! Ideaal dus voor het vervaardigen van onze geboorteborden. Met een dibond geboortebord zult u versteld staan van de prachtige kwaliteit!

Andere aanbieders bieden goedkopere geboorteborden in MDF, waarom bieden jullie deze niet aan?
Het klopt dat veel andere aanbieders met MDF borden werken. Deze borden zijn echter niet geschikt voor lang buiten gebruik. Je ziet ook dat je bij deze aanbieders vaak kunt kiezen tussen MDF of Multiplex. Waarbij ook wordt aangeraden om voor buitengebruik de Multiplex borden te gebruiken. Deze multiplex borden zijn vervolgens veel duurder dan de MDF borden.
Daarom werken wij niet met hout, maar met Dibond en Forex. Deze materiaal zijn wel uitermate geschikt voor buitengebruik.

Hoe lang is de levertijd?
Wij hanteren als standaard levertijd binnen 3 a 4 werkdagen verzonden. Maar regelmatig worden bestellingen zelfs al eerder verzonden. Tegen een extra betaling kun je er ook voor kiezen je product sneller te laten bezorgen. Je kiest dan tijdens het afrekenen voor versnelde levering. Je product wordt dan binnen 1 a 2 werkdagen verzonden. Afhankelijk van het tijdstip dat je besteld, heb je het vaak de volgende werkdag dan al in huis.

Vanuit de drukkerij wordt jouw pakket binnen de genoemde levertijd meegegeven met PostNL, DHL, UPS of een eigen transportdienst. Helaas hebben we daarna geen invloed meer op de levering. Mocht de levering tijdens het transport vertraagd worden of kwijt raken zullen we dit uiteraard zo zorgvuldig voor je oplossen. Maar we kunnen hier niet verantwoordelijk voor worden gehouden.

Kan ik het geboortebord ook zelf afhalen?
Nee dat kan niet. Daar zijn we in 2014 mee gestopt. Onze producten worden niet bij ons intern vervaardigd maar bij externe leveranciers. Om een pakket naar jou als klant te verzenden brengt evenveel kosten met zich mee dan wanneer het naar ons kantoor wordt verzonden. Daarom kiezen wij ervoor om rechtstreeks naar de klant te versturen. 

Hoe lang gaan de geboorteborden mee?
De geboorteborden geleverd door Geboortebordkopen.nl worden direct geprint op plaatmateriaal. Afhankelijk van de omstandigheden zouden de kleuren van de print zo'n 2 jaar goed moeten blijven. 

Ik ben niet tevreden, mag ik het terug sturen?
Of je je aankoop mag retourneren hangt af van wat je besteld hebt. Wanneer wij voor jou een geboortebord op maat hebben gemaakt is het niet mogelijk om het bord te retourneren. Met maatwerk bedoelen we een geboortebord speciaal voor jou ontworpen, of de naam van het kind is speciaal voor jullie op het bord geprint.
Is dat niet het geval, en je bent niet tevreden met het product, dan mag je het retour sturen. Mits het ongebruikt is. Wel dien je vooraf aan te geven waar je niet tevreden over bent. Verzendkosten zijn voor je eigen rekening. Stuur dit per e-mail naar info@geboortebordkopen.nl en vermeld hierbij je bestelnummer. In overleg bepalen we of we een nieuw bord toesturen of dat we je geld terug storten.

Wordt er een paal of bevestigingsmateriaal mee geleverd?
Standaard geboorteborden
Bij de standaard geboorteborden leveren wij geen paal of bevestigingsmateriaal. In het verleden hebben we wel palen aangeboden, maar de verzendkosten hiervan zijn dusdanig hoog dat het voor jou als klant veel voordeliger is om bij de lokale bouwmarkt een paal te kopen. Dan ben je voor een paar euro geholpen. Terwijl wanneer wij moeten versturen de kosten rond de 30 euro zouden liggen. 

Raamborden
Bij onze raamborden kun je aangeven of het raambord voorzien moet worden van dubbelzijdige tape of zuignappen.

Spandoeken
De geboortespandoeken worden voorzien van ringen om de 30 of 50 cm. Het is mogelijk om ook meteen spinhaken te bestellen waarmee je het doek kunt vastzetten in een frame van steigerbuizen. 

Wij hebben een beschadigd product ontvangen, wat nu?
Geen paniek! Wij zullen er alles aan doen om jullie problemen op te lossen. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat tijdens transport het product beschadigd raakt. Ondanks dat we onze producten zorgvuldig inpakken, hebben we hier niet altijd invloed op. Toch willen we dit wel altijd netjes voor jullie oplossen.

Is een product beschadigd bij jullie binnen gekomen, zorg er dan voor dat je binnen 48 uur na ontvangst een foto naar ons stuurt van de beschadiging en van de verpakking. (info@geboortebordkopen.nl)
Wij sturen deze foto rechtstreeks door naar de drukkerij van waaruit ze worden verzonden. De drukkerij zal normaliter het product opnieuw drukken en toesturen, en zullen de klacht verder afhandelen met de vervoerder.