Filters Filters

Een geboortebord voor op het raam kopen

Een geboortebord voor op het raam kopen, is een superleuke manier om de geboorte van jullie kind kenbaar te maken. Met een mooi geboorte-raambord weet iedereen in de buurt dat er een jongen of een meisje geboren is! In onze webshop zit je helemaal goed wanneer je een geboortebord voor op het raam wilt kopen of wanneer je een andere geboorteaankondiging via het raam wilt doen. Alle geboorteversiering voor op het raam bestel je bij ons eenvoudig online!

Een geboortebord voor op het raam kopen voor een originele aankondiging

Zeker wanneer je geen tuin hebt, is een geboorteaankondiging via het raam ideaal als geboortedecoratie. Je plakt het geboorte-raambord eenvoudig tegen het raam, zodat iedereen in de buurt gelijk ziet dat er een jongen of een meisje is geboren! Elk geboorte-raambord uit ons assortiment worden gedrukt op stevig 4mm dik kanaalplaat, zodat je zeker weet dat de geboortedecoratie voor op het raam lang meegaat. De afmetingen van dit type geboorteaankondiging voor op het raam zijn 100 cm breed en 70 cm hoog (uitgevouwen formaat). 

Geboorteversiering voor op het raam online bestellen

Bij Geboortebordkopen.nl kun je meer geboortedecoratie dan alleen een geboortebord voor op het raam kopen. Wij hebben namelijk nog veel meer geboorteversiering voor op het raam of in de tuin die je gewoon online bestelt. Verzorg de geboorteaankondiging middels een sticker en versier je raam met de meest originele creaties. Deze maken we geheel op maat voor jou met de bedrukking die jij wenst. Dat is nog eens een unieke geboorteaankondiging via het raam! Bestel ook andere geboorteversiering voor bij het raam bij ons online, zoals een mooi uithangbord voor de baby. Zo heb je altijd een uniek geboorte-raambord om de komst van jouw jongen of meisje te vieren!

Bestel mooie geboortedecoratie voor op het raam, eenvoudig online

Heb jij het geboortebord voor op het raam gezien dat aan jouw wensen voldoet en wil je dit graag kopen? Of is er andere geboorteversiering voor op het raam die je in ons online assortiment hebt gezien? Wij printen het geboorte-raambord geheel naar wens en sturen deze vervolgens snel naar jou op, zodat jij direct kunt laten zien dat er een jongen of meisje geboren is. Bovendien betaal je geen verzendkosten voor een geboorte-raambord of andere producten uit ons assortiment! Zoek je een geboorte-raambord of een andere soort geboorteaankondiging voor op het raam, maar staat het product van jouw wensen niet in ons online aanbod? Neem dan gerust contact met ons op voor een geboortebord op maat. Je bereikt ons door te bellen naar 0492 - 77 22 00 of te e-mailen naar info@geboortebordkopen.nl.