Let op Voor de beste gebruikerservaring worden op deze website cookies gebruikt. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Filters Filters

Geboortespandoek

Een geboortespandoek plaatsen is de ideale manier om voorbijgangers te laten weten dat jouw baby is gearriveerd. Met de creatieve afbeeldingen die wij in ons assortiment hebben, blijft jouw geboortespandoek zeker niet onopgemerkt. Heb jij al voor ogen hoe jouw creatie eruit moet komen te zien? Wij denken graag met je mee!

Een geboortespandoek online kopen

Bij Geboortebordkopen.nl is een geboortespandoek online kopen heel eenvoudig. Neem een kijkje in ons assortiment en kies een spandoek dat jou het meest aanspreekt. Ga je voor de traditionele ooievaar of wellicht met een ander dier erop? Wij hebben altijd een ruim assortiment beschikbaar met standaard afbeeldingen waarmee je de geboorte kenbaar maakt en de bijbehorende accessoires.

Een spandoek op maat

Zit er in ons assortiment niet iets tussen wat jou direct aanspreekt? Dan heb je bij ons ook de mogelijkheid om een geboortespandoek online te kopen die je geheel zelf op maat maakt! Geef jouw ideeën aan ons door en wij gaan direct aan de slag om jouw unieke ontwerp tot leven te brengen.

Bestel online

Wij zijn op dit moment bezig om nieuwe geboortespandoeken te ontwerpen. Hou onze website dus in de gaten! Heb je een geboortespandoek gezien die je graag online wilt kopen? Of wellicht wil je toch liever een geboortevlag? Plaats direct jouw bestelling en wij gaan voor jou aan de slag. Vervolgens verzenden wij jouw aankoop razendsnel zonder verzendkosten. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0492 - 77 22 00 of te e-mailen naar info@geboortebordkopen.nl wanneer je graag meer informatie wenst te ontvangen. Wij vertellen je dan graag meer.

Bekijk onze producten