Over ons

Geboortebordkopen.nl is een online winkel van Creatievelink Vormgeving en Webdesign. We zijn gespecialiseerd in aankondigingen van de geboorte van jullie kind, zoals geboorteborden, geboorte raamstickers, geboortespandoeken en geboortevlaggen. Wellicht dat wij ons producten aanbod in de toekomst nog gaan uitbreiden met andere geboorte-artikelen.

Ergens in 2011, tijdens de zwangerschap van vrienden besloten wij een leuk geboortebord te maken voor in de vriendengroep. Ondanks onze grafische achtergrond, kwamen we er al snel achter dat het maken van een geboortebord een tijdrovende klus was. Ook de materialen als hout en verf waren uiteindelijk hoger dan verwacht. Dat bracht ons op het idee om een eenvoudigere manier te verzinnen voor het maken van geboorteborden. 

Het idee om geboorteborden direct op plaatmateriaal te drukken en uit te frezen was het gevolg. We zijn aan de slag gegaan met het ontwerpen van geboorteborden en de resultaten vind je sinds 2012 in onze webshop geboortebordkopen.nl. We proberen nog maandelijks ons assortiment uit te breiden met nieuwe borden. 

Ook geven we de mogelijkheid om zelf een voorbeeld toe te sturen. Tegen een kleine vergoeding zetten we jouw voorbeeld om tot een illustratie welke wij kunnen drukken op plaatmateriaal.

We hopen alle aanstaande ouders, en familie en vrienden van de aanstaande ouders voldoende keuze te geven in hun zoektocht naar een geboortebord.

Groetjes,
Rene en Brit