Let op Voor de beste gebruikerservaring worden op deze website cookies gebruikt. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Over ons

Geboortebordkopen.nl is een online winkel van Liv&Pip kids decoratie, gespecialiseerd in geboorteborden, geboorte raamstickers, geboortespandoeken en geboortevlaggen. Wellicht dat wij ons producten aanbod in de toekomst nog gaan uitbreiden met andere geboorte-artikelen.

Sinds 2012 zijn wij gestart met onze webshop. Tijdens de zwangerschap van vrienden, besloten wij een leuk geboortebord te maken voor onze vrienden. Ondanks onze grafische achtergrond, kwamen we er al snel achter dat het maken van een geboortebord een tijdrovende klus was. Ook de materialen als hout en verf waren uiteindelijk hoger dan verwacht. Dat bracht ons op het idee om een eenvoudigere manier te verzinnen voor het maken van geboorteborden.

Uiteindelijk is in 2011 het idee ontstaan om geboorteborden direct op plaatmateriaal te drukken en uit te frezen. We zijn aan de slag gegaan met het ontwerpen van geboorteborden en de resultaten vind je voortaan in onze webshop. We proberen nog maandelijks ons assortiment uit te breiden met nieuwe borden. 

Ook geven we de mogelijkheid om zelf een voorbeeld toe te sturen. Tegen een kleine vergoeding zetten we jouw voorbeeld om tot een illustratie welke wij kunnen drukken op plaatmateriaal.

We hopen alle aanstaande ouders, en familie en vrienden van de aanstaande ouders voldoende keuze te geven in hun zoektocht naar een geboortebord.

Groetjes,
Rene en Brit