Filters Filters

Geboorteborden tweeling en meerlingen

Voor een leuk geboortebord in de tuin voor een tweeling of meerling kijk je in ons grote assortiment. Wij hebben namelijk de grootste collectie van heel Nederland! Je slaagt dan ook geheid bij Geboortebordkopen.nl voor een kek geboorte bord bij jou in de tuin.

Een origineel geboortebord voor jouw pasgeboren tweeling of meerling

Ben jij gelukkig geprezen met niet één baby, maar twee? Dan heb je dubbel geluk! Uiteraard wil je men laten weten dat de baby’s geboren zijn. Maak de geboorte van jouw tweeling of meerling kenbaar met een origineel geboortebord. Wij hebben in ons assortiment verschillende varianten beschikbaar, zoals een wegwijzeringsbord of met twee leuke figuren erop. Bovendien zijn al onze geboorteborden ook verkrijgbaar als geboortesticker, zodat je jouw unieke geboortebord ook altijd nog op het raam kunt plakken mocht je niet genoeg ruimte in de tuin hebben.

Vraag naar de mogelijkheden

Staat het geboortebord wat jij wilt er niet tussen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0492 - 77 22 00 of te e-mailen naar info@geboortebordkopen.nl. Bekijk het geboortebord op maat eens voor meer inspiratie. Is jouw aankoop niet goed? Dan krijg je jouw geld terug! Wij bezorgen gratis en zorgen dat jouw geboortebord voor een tweeling of meerling discreet verpakt is.