Filters Filters

Recent bekeken Recent bekeken

Geboorteborden voor een tweeling of meerling

Voor een leuk geboortebord in de tuin voor een tweeling of meerling kijk je in ons grote assortiment. Wij hebben namelijk de grootste collectie van heel Nederland! Je slaagt dan ook geheid bij Geboortebordkopen.nl voor een kek geboorte bord bij jou in de tuin.

Een origineel geboortebord voor jouw pasgeboren tweeling of meerling

Ben jij gelukkig geprezen met niet één baby, maar twee? Dan heb je dubbel geluk! Uiteraard wil je iedereen laten weten dat de baby’s geboren zijn. Maak de geboorte van jouw tweeling of meerling kenbaar met een origineel geboortebord voor in de tuin. Wij hebben in ons assortiment verschillende varianten beschikbaar, zoals een wegwijsbord of met twee leuke figuren erop. Bovendien zijn al onze geboorteborden verkrijgbaar als geboortesticker, zodat je jouw unieke ontwerp op het raam kunt plakken mocht je niet genoeg ruimte in de tuin hebben.

Vraag naar de mogelijkheden

Staat jouw gewenste geboortebord er niet tussen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0492 - 77 22 00. Bekijk ook onze mogelijkheden om een geboortebord op maat te realiseren. Ben je toch niet helemaal tevreden? Dan krijg je natuurlijk jouw geld terug! Wij bezorgen gratis en zorgen dat jouw geboortebord voor een tweeling of meerling discreet verpakt is.