Geboortevlag Giraffe op steigerhout-look | Mintgroen

Gratis verzonden binnen 5 werkdagen
Discreet & stevig verpakt
37,50
KV0007
+

Op zoek naar een leuke geboortevlag om aan de gevel van het huis te bevestigen? Dan is deze kioskvlag met daarop een lieve en hippe giraffe in mintgroene kleuren zeker iets voor jou. De mintgroene kleurtinten maken het lekker neutraal, en de steigerhout-look achtergrond maakt het ook weer wat stoer en hip.

Indien je een naam invult, zullen we deze voor je verwerken in de geboortevlag. Maar je kunt de naam ook leeg laten, dan krijg je de vlag zonder naam geleverd.

De kioskvlaggen van Geboortebordkopen.nl worden geproduceerd met milieuvriendelijke inkten, waarmee gedrukt wordt op Flag longlife of Banner 610.

Keuze uit twee materialen

Wil je jouw geboortevlag graag dubbelzijdig geprint? Dan wordt je vlag gemaakt van Banner 610. Dit materiaal is zwaarder en is lichtdicht. Zo schijnt de bedrukking niet door en is zal de print aan beiden zijden altijd goed leesbaar zijn. De vlaggen krijgen een tunnel aan de schuine zijde voor een stok, en een lusje bovenin. 

Dubbelzijdig geprint  


Voor enkelzijdige bedrukking gebruiken wij Flag longlife. Dit materiaal wordt bij onze leveranciers eenzijdig geprint met een sublimatie techniek. Daardoor is de print aan de achterzijde ook zichtbaar, maar dan wel in spiegelbeeld. Wel kun je zelf kiezen of deze links of rechts afgewerkt moet worden. Deze vlaggen worden aan de schuine kant voorzien van een band, bovenin een lus en onderaan een koord.

Afwerking links Afwerking rechtsLET OP :
door extreme weersomstandigheden kunnen vlaggen beschadigen of kapot waaien. Op stormschade kunnen wij dan ook geen garantie geven. Gemiddelde levensduur : 3 tot 5 maanden.

 

Tip: verleng de levensduur

Haal je vlag 's avonds en bij hoge windkracht binnen. Zo verleng je de levensduur. Bewaar de vlag volledig plat of opgerold, maar niet gevouwen.

Levering

Tijdens het afrekenen heb je de keuze uit standaard bezorging of versnelde bezorging. De leveringen worden weergegeven in werkdagen. Zaterdagen, zondagen en feestdagen worden dus niet meegerekend. De verwachte bezorgdatum is een indicatie op basis van (betaalde) bestelling die voor 12:00 uur bij ons binnen zijn.

Standaard levering :

  • Gratis
  • Verzonden in 3 à 4 werkdagen


Extra snel geleverd :

  • Verzonden in 1 à 2 werkdagen
  • Extra kosten (berekend over het bestelde bedrag)
  • Niet beschikbaar voor : Kiosk/Gevelvlaggen

Vertraging

Gelukkig komt het zelden voor, maar het kan wel eens gebeuren dat tijdens het transport vertraging optreedt. Helaas hebben wij hier geen invloed op en kunnen hier dan ook niet voor aansprakelijk worden gesteld. Wij zorgen er uiteraard wel voor dat je bestelling op tijd vertrekt vanuit de drukkerij, zodat het normaal gesproken ook netjes op tijd bij jou wordt bezorgd. 

Afhalen

Afhalen is niet mogelijk omdat alle producten rechtstreeks vanuit de drukkerij naar de klant worden verstuurt.

Wil je dat wij direct de tekst op het product printen? Bij de meeste producten heb je de keuze om zelf een lettertype te kiezen wat bij jou past. De producten waar je geen keuze hebt, wordt hetzelfde lettertype gebruikt zoals in de voorbeeld-afbeelding. Hieronder een goed overzicht van de verschillende lettertypes waar je uit kunt kiezen. 

Lettertypes geboortebord geboortebordkopen.nl

Heb je nog vragen over onze geboorte producten? Wil je graag een kleurtje aangepast hebben? Of toch graag een ander lettertype? In de meeste gevallen maken we daar geen probleem van. Neem gerust contact met ons op. Je ontvangt snel een reactie terug!

Meest gestelde vragen

Veel vragen horen we niet voor de eerste keer. We proberen deze vragen alvast voor jou te beantwoorden tussen onze meest gestelde vragen

Live Chat

Meestal zijn we op werkdagen bereikbaar via onze live chat op onze website. Klik daarvoor rechtsonder op het chat-icoon en stel je vraag.

 

E-mail

Je mag uiteraard ook altijd even een e-mail sturen : info@geboortebordkopen.nl

Telefoon

Je kunt ons tijdens kantooruren ook bellen. Bel met Creatievelink : 0492-772200