Geboortesticker

Gratis verzonden binnen 3-4 werkdagen
Versnelde levering mogelijk
Discreet & stevig verpakt
37,50
GS0001
+

Bij geboortebordkopen.nl kunnen we van elk geboortebord ook een geboortesticker maken. Je hoeft hiervoor alleen maar het artikelnummer van het geboortebord in te vullen, en aan te geven welke grootte je wenst te ontvangen. Uiteraard kun je ook hier de naam van het kind op laten drukken. Of je kunt de naam leeg laten zodat er geen naam wordt geprint.

Levering

Tijdens het afrekenen heb je de keuze uit standaard bezorging of versnelde bezorging. De leveringen worden weergegeven in werkdagen. Zaterdagen, zondagen en feestdagen worden dus niet meegerekend. De verwachte bezorgdatum is een indicatie op basis van (betaalde) bestelling die voor 12:00 uur bij ons binnen zijn.

Standaard levering :

 • Gratis
 • Verzonden in 3 à 4 werkdagen


Extra snel geleverd :

 • Verzonden in 1 à 2 werkdagen
 • Extra kosten (berekend over het bestelde bedrag)
 • Niet beschikbaar voor : Kiosk/Gevelvlaggen

Vertraging

Gelukkig komt het zelden voor, maar het kan wel eens gebeuren dat tijdens het transport vertraging optreedt. Helaas hebben wij hier geen invloed op en kunnen hier dan ook niet voor aansprakelijk worden gesteld. Wij zorgen er uiteraard wel voor dat je bestelling op tijd vertrekt vanuit de drukkerij, zodat het normaal gesproken ook netjes op tijd bij jou wordt bezorgd. 

Afhalen

Afhalen is niet mogelijk omdat alle producten rechtstreeks vanuit de drukkerij naar de klant worden verstuurt.

Wil je dat wij direct de tekst op het product printen? Bij de meeste producten heb je de keuze om zelf een lettertype te kiezen wat bij jou past. De producten waar je geen keuze hebt, wordt hetzelfde lettertype gebruikt zoals in de voorbeeld-afbeelding. Hieronder een goed overzicht van de verschillende lettertypes waar je uit kunt kiezen. 

Lettertypes geboortebord geboortebordkopen.nl

AC0002
10,00
Wil je jouw geboortesticker strak plakken zonder al die vervelende luchtbellen? Plak jouw geboortesticker zoals het hoort : strak en glad! Met een rakel...
+

Voorkom bubbels, rimpels en kromtrekkende randjes met onze tips hoe je jouw geboortesticker het beste kunt plakken. Wanneer je op het internet gaat zoeken naar 'stickers plakken' zul je diverse tips vinden. Zo wordt er ook verschil gemaakt tussen nat stickers plakken of juist droog plakken. Maar hoe moet je nu jouw geboortesticker plakken? Eigenlijk hebben we een heel eenvoudige tip : Heb je een gladde ondergrond zoals bijvoorbeeld een raam of kunsstof wand, dan plak je de plakkant van de geboortesticker nat. Zo kun je nog altijd een beetje schuiven als je sticker niet helemaal goed op zijn plek zit. Ook blijft de sticker dan niet tegen zichzelf aan kleven wat jou weer een hoop stress scheelt wanneer je de sticker van het vel aftrekt.
Droog plakken doe eigenlijk alleen wanneer de ondergrond heel erg ruw of poreus is, zoals bijvoorbeeld een muur met wat structuur erin.

Wat heb je nodig?

 1. Jouw mooie geboortesticker van Geboortebordkopen.nl
 2. Een rakel
 3. Een sopje en schoonmaakdoek
 4. Plantenspuit met water en afwasmiddel (alleen bij nat plakken)
 5. Een droge theedoek
 6. Rol afplak-tape
 7. Rolmaat

1. Maak de ondergrond stof en vetvrij

Je begint met het goed schoonmaken van de ondergrond. Gebruik hiervoor het sopje en een schoonmaakdoek. Maar daarna de ondergrond wer goed droog met de droge theedoek.

Ondergrond schoonmaken

2. Bepaal de positie van de geboortesticker

Hier zul je even nauwkeurig moeten zijn. Een geboortesticker die scheef hangt, is natuurlijk niet fraai. Markeer met wat afplaktape waar je sticker moet komen.

Positie sticker bepalen

3. Haal de geboortesticker van het vel

Kies een hoek en trek daar de sticker van het vel af. Wees voorzichtig bij het loshalen van de sticker van het schutvel en voorkom dat er scheurtjes ontstaan in de contouren van de sticker. Let ook op dat de sticker niet aan zichzelf gaat kleven. Ga je op een gladde ondergrond plakken, dan kun je dus het beste de sticker nat spuiten. Een paar extra handen is hier geen overbodige luxe. 

Sticker van het schutvel halen

4. Zonder luchtbellen jouw geboortesticker plakken

Tijd om te plakken, maar dan uiteraard wel zonder luchtbellen onder je sticker! 
Plak altijd eerst het midden van de sticker. Je plakt namelijk van binnen naar buiten. Pak nu de rakel, en veeg hiermee stukje bij beetje de sticker van binnen naar buiten tegen de ondergrond aan. 
Zie je toch nog ergens een luchtbelletje? Wrijf deze dan weer naar buiten met de rakel. Heb je dan nog een luchtbelletje? Maak dan een gaatje met een scherp mes of speldje en wrijf daarna de lucht er uit met de rakel. 
Tip: Heb je nat geplakt en willen de uiteinden niet goed blijven kleven? Wacht dan even tot het water opgedroogd is en duw ze daarna nog een keertje aan.

Sticker plakken zonder luchtbellen

 

Heb je nog vragen over onze geboorte producten? Wil je graag een kleurtje aangepast hebben? Of toch graag een ander lettertype? In de meeste gevallen maken we daar geen probleem van. Neem gerust contact met ons op. Je ontvangt snel een reactie terug!

Meest gestelde vragen

Veel vragen horen we niet voor de eerste keer. We proberen deze vragen alvast voor jou te beantwoorden tussen onze meest gestelde vragen

Live Chat

Meestal zijn we op werkdagen bereikbaar via onze live chat op onze website. Klik daarvoor rechtsonder op het chat-icoon en stel je vraag.

 

E-mail

Je mag uiteraard ook altijd even een e-mail sturen : info@geboortebordkopen.nl

Telefoon

Je kunt ons tijdens kantooruren ook bellen. Bel met Creatievelink : 0492-772200

Deze geboorteversieringen zijn ook leuk...