Let op Voor de beste gebruikerservaring worden op deze website cookies gebruikt. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder
Geen verzendkosten

Rakel voor plakken van stickers

8,50
AC0002
+

Wil je jouw geboortesticker strak plakken zonder al die vervelende luchtbellen? Plak jouw geboortesticker zoals het hoort : strak en glad! Met deze rakel wordt het plakken van een sticker een stukje makkelijker. Gratis verzonden!

Wat wordt er bij mijn geboortebord geleverd?

Wij leveren geen bevestigingsmaterialen en grondpalen bij onze geboorteborden. Door de lengte van een paal zijn de verzendkosten hiervoor te hoog terwijl wij onze prijzen laag willen houden. Gelukkig kun je deze goedkoop bij de bouwmarkt halen. 

Wat heb je nodig om jouw geboortebord te bevestigen?

 • Een paal van 40x40mm en ongeveer 2 meter lang
 • Een boormachine + boortje
 • 1 of 2 schroeven
 • Schroevendraaier of schroefmachine

Hoe ga je te werk?

 • Maak 1 of 2 gaatjes in je geboortebord met behulp van een boortje (Let op dat je de boor niet over de print laat lopen, want dan krijg je krassen op de print)
 • Maak een gat waar je de paal in kunt plaatsen. Dit kan eventueel met een grondboor.
 • Schroef het bord met de schroeven vast op de paal

Heb je geen voortuin?

Ook dan is het gewoon mogelijk om de geboorte van jullie baby kenbaar te maken. Al onze geboorteborden kunnen wij ook als geboortesticker leveren, zodat jij deze niet in de tuin hoeft te zetten, maar op het raam kunt plakken! Handig toch? 

Maar je kunt natuurlijk ook altijd een kijkje nemen tussen onze geboortevlaggen, geboorte raamborden of geboortespandoeken.

 

Bij de meeste geboorteborden heb je keuze uit 2 lettertypes. Er zijn ook geboorteborden waar je geen keuze hebt voor het lettertype. Bij deze borden wordt het lettertype gehanteerd zoals in het voorbeeld is gebruikt. De 2 standaard lettertypes zijn : 

Handgeschreven
Ben je benieuwd hoe de naam er uit ziet in ons handgeschreven lettertype?
Check het via deze website.

Strak
Voor het strakke lettertype gebruiken we de Arial Bold. Deze kun je hier bekijken.

Levering

Tijdens het afrekenen heb je de keuze uit standaard levering of spoed levering. De leveringen worden weergegeven in werkdagen. Zaterdagen, zondagen en feestdagen worden dus niet meegerekend. De verwachte levering geldt alleen indien bestelling en betaling voor 13:00 uur bij ons binnen zijn.

Standaard levering :

 • Gratis
 • Levering in 3 à 4 werkdagen


Spoed levering :

 • Levering in 1 à 2 werkdagen
 • Extra kosten (20% over het bestelde bedrag)

Vertraging

Gelukkig komt het zelden voor, maar het kan wel eens gebeuren dat tijdens het transport van DHL of PostNL vertraging optreedt. Helaas hebben wij hier geen invloed op en kunnen hier dan ook niet voor aansprakelijk worden gesteld. Wij zorgen er uiteraard wel voor dat je bestelling op tijd vertrekt vanuit de drukkerij, zodat het normaal gesproken ook netjes op tijd bij jou wordt bezorgd. 

Afhalen

Afhalen is niet mogelijk omdat alle producten rechtstreeks vanuit de drukkerij naar de klant worden verstuurt.

Voorkom bubbels, rimpels en kromtrekkende randjes met onze tips hoe je jouw geboortesticker het beste kunt plakken. Wanneer je op het internet gaat zoeken naar 'stickers plakken' zul je diverse tips vinden. Zo wordt er ook verschil gemaakt tussen nat stickers plakken of juist droog plakken. Maar hoe moet je nu jouw geboortesticker plakken? Eigenlijk hebben we een heel eenvoudige tip : Heb je een gladde ondergrond zoals bijvoorbeeld een raam of kunsstof wand, dan plak je de plakkant van de geboortesticker nat. Zo kun je nog altijd een beetje schuiven als je sticker niet helemaal goed op zijn plek zit. Ook blijft de sticker dan niet tegen zichzelf aan kleven wat jou weer een hoop stress scheelt wanneer je de sticker van het vel aftrekt.
Droog plakken doe eigenlijk alleen wanneer de ondergrond heel erg ruw of poreus is, zoals bijvoorbeeld een muur met wat structuur erin.

Wat heb je nodig?

 1. Jouw mooie geboortesticker van Geboortebordkopen.nl
 2. Een rakel
 3. Een sopje en schoonmaakdoek
 4. Plantenspuit met water en afwasmiddel (alleen bij nat plakken)
 5. Een droge theedoek
 6. Rol afplak-tape
 7. Rolmaat

1. Maak de ondergrond stof en vetvrij

Je begint met het goed schoonmaken van de ondergrond. Gebruik hiervoor het sopje en een schoonmaakdoek. Maar daarna de ondergrond wer goed droog met de droge theedoek.

Ondergrond schoonmaken

2. Bepaal de positie van de geboortesticker

Hier zul je even nauwkeurig moeten zijn. Een geboortesticker die scheef hangt, is natuurlijk niet fraai. Markeer met wat afplaktape waar je sticker moet komen.

Positie sticker bepalen

3. Haal de geboortesticker van het vel

Kies een hoek en trek daar de sticker van het vel af. Wees voorzichtig bij het loshalen van de sticker van het schutvel en voorkom dat er scheurtjes ontstaan in de contouren van de sticker. Let ook op dat de sticker niet aan zichzelf gaat kleven. Ga je op een gladde ondergrond plakken, dan kun je dus het beste de sticker nat spuiten. Een paar extra handen is hier geen overbodige luxe. 

Sticker van het schutvel halen

4. Zonder luchtbellen jouw geboortesticker plakken

Tijd om te plakken, maar dan uiteraard wel zonder luchtbellen onder je sticker! 
Plak altijd eerst het midden van de sticker. Je plakt namelijk van binnen naar buiten. Pak nu de rakel, en veeg hiermee stukje bij beetje de sticker van binnen naar buiten tegen de ondergrond aan. 
Zie je toch nog ergens een luchtbelletje? Wrijf deze dan weer naar buiten met de rakel. Heb je dan nog een luchtbelletje? Maak dan een gaatje met een scherp mes of speldje en wrijf daarna de lucht er uit met de rakel. 
Tip: Heb je nat geplakt en willen de uiteinden niet goed blijven kleven? Wacht dan even tot het water opgedroogd is en duw ze daarna nog een keertje aan.

Sticker plakken zonder luchtbellen

 

Heb je nog vragen over onze geboorte producten? Wil je graag een kleurtje aangepast hebben? Of toch graag een ander lettertype? In de meeste gevallen maken we daar geen probleem van. Neem gerust contact met ons op. Je ontvangt snel een reactie terug!

Meest gestelde vragen

Veel vragen horen we niet voor de eerste keer. We proberen deze vragen alvast voor jou te beantwoorden tussen onze meest gestelde vragen

Live Chat

Meestal zijn we op werkdagen bereikbaar via onze live chat op onze website. Klik daarvoor rechtsonder op het chat-icoon en stel je vraag.

 

E-mail

Je mag uiteraard ook altijd even een e-mail sturen : info@geboortebordkopen.nl

Telefoon

Je kunt ons tijdens kantooruren ook bellen. Bel met Creatievelink : 0492-772200

Deze geboorteversieringen zijn ook leuk...

Spandoek spanners
Geen verzendkosten
25,00