Let op Voor de beste gebruikerservaring worden op deze website cookies gebruikt. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder
Geen verzendkosten

Geboortebord raam steigerhout met ster blauw

35,00
GR0003
+

Een stoer geboorte raambord voor de geboorte van jullie zoon? Dan is dit precies wat jullie zoeken. De blauwe kleuren en de ster zorgen voor de jongens uitstraling. De houten achtergrond afbeelding geeft het net dat beetje stoere uitstraling wat het bord nodig heeft. Ben je op zoek naar een geboorteraambord, of ook wel geboorte v-bord genaamd, dan ben je bij geboortebordkopen.nl aan het juiste adres!

LET OP : Het gekozen lettertype wordt uitsluitend bij de naam gebruikt. Overige teksten blijven zoals in het voorbeeld.

Levering

Tijdens het afrekenen heb je de keuze uit standaard bezorging of versnelde bezorging. De leveringen worden weergegeven in werkdagen. Zaterdagen, zondagen en feestdagen worden dus niet meegerekend. De verwachte bezorgdatum geldt alleen indien (betaalde) bestelling voor 12:00 uur bij ons binnen zijn.

Standaard bezorging :

  • Gratis
  • Bezorging in 3 à 4 werkdagen


Extra snel bezorgd :

  • Bezorging in 1 à 2 werkdagen
  • Extra kosten (berekend over het bestelde bedrag)
  • Niet beschikbaar voor : Kiosk/Gevelvlaggen

Vertraging

Gelukkig komt het zelden voor, maar het kan wel eens gebeuren dat tijdens het transport vertraging optreedt. Helaas hebben wij hier geen invloed op en kunnen hier dan ook niet voor aansprakelijk worden gesteld. Wij zorgen er uiteraard wel voor dat je bestelling op tijd vertrekt vanuit de drukkerij, zodat het normaal gesproken ook netjes op tijd bij jou wordt bezorgd. 

Afhalen

Afhalen is niet mogelijk omdat alle producten rechtstreeks vanuit de drukkerij naar de klant worden verstuurt.

Bij de meeste producten heb je de keuze om zelf een lettertype te kiezen wat bij jou past. De producten waar je geen keuze hebt, wordt hetzelfde lettertype gebruikt zoals in de voorbeeld-afbeelding. Hieronder een goed overzicht van de verschillende lettertypes waar je uit kunt kiezen. 

Heb je nog vragen over onze geboorte producten? Wil je graag een kleurtje aangepast hebben? Of toch graag een ander lettertype? In de meeste gevallen maken we daar geen probleem van. Neem gerust contact met ons op. Je ontvangt snel een reactie terug!

Meest gestelde vragen

Veel vragen horen we niet voor de eerste keer. We proberen deze vragen alvast voor jou te beantwoorden tussen onze meest gestelde vragen

Live Chat

Meestal zijn we op werkdagen bereikbaar via onze live chat op onze website. Klik daarvoor rechtsonder op het chat-icoon en stel je vraag.

 

E-mail

Je mag uiteraard ook altijd even een e-mail sturen : info@geboortebordkopen.nl

Telefoon

Je kunt ons tijdens kantooruren ook bellen. Bel met Creatievelink : 0492-772200

Deze geboorteversieringen zijn ook leuk...

Geboortebord  raam baby olifantje groen
Geen verzendkosten
35,00
Geen verzendkosten
60,00
Geboortebord  raam draakje Dirk blauw
Geen verzendkosten
35,00
Geboortebord raam 100% Feyenoord baby
Geen verzendkosten
35,00
Geboortebord raam 100% Ajax baby
Geen verzendkosten
35,00
Geboortebord raam 100% Real Madrid baby
Geen verzendkosten
35,00
Geboortebord raam 100% BARCA baby
Geen verzendkosten
35,00