Geboortebord raam Moeder en Baby beer in Tipi

Gratis verzonden binnen 3-4 werkdagen
Versnelde levering mogelijk
Discreet & stevig verpakt
35,00
GR0038
+

Wil jij er zeker van zijn dat je een mooie en unieke versiering aan het huis hebt hangen zodra jullie kind geboren is? Wij zijn er zeker van dat dit leuke geboortebord voor aan het raam aan die wensen voldoet. Moeder beer ligt met haar baby beer lekker te slapen in deze tipi. 

Het gebruikte lettertype bij dit geboortebord is "HIP". Indien je een ander lettertype kiest wordt dit uitsluitend bij de naam aangepast. De tekst "geboren" blijft altijd zoals in het ontwerp. 

Dit geboorte raambord met de moeder beer en haar baby in de tipi is bijna van jou! Kies snel het gewenste lettertype dat we voor de naam mogen gebruiken, vul de naam in, en bestel snel. Wanneer je geen naam invult, wordt het bord geleverd zonder naam. Je kunt dan later zelf de naam erop schrijven, schilderen of met plakletters er op plakken. 

Uitgevouwen formaat is 100x70 cm. Te verkrijgen met dubbelzijdige tape of met zuignappen. 

 

Levering

Tijdens het afrekenen heb je de keuze uit standaard bezorging of versnelde bezorging. De leveringen worden weergegeven in werkdagen. Zaterdagen, zondagen en feestdagen worden dus niet meegerekend. De verwachte bezorgdatum is een indicatie op basis van (betaalde) bestelling die voor 12:00 uur bij ons binnen zijn.

Standaard levering :

  • Gratis
  • Verzonden in 3 à 4 werkdagen


Extra snel geleverd :

  • Verzonden in 1 à 2 werkdagen
  • Extra kosten (berekend over het bestelde bedrag)
  • Niet beschikbaar voor : Kiosk/Gevelvlaggen

Vertraging

Gelukkig komt het zelden voor, maar het kan wel eens gebeuren dat tijdens het transport vertraging optreedt. Helaas hebben wij hier geen invloed op en kunnen hier dan ook niet voor aansprakelijk worden gesteld. Wij zorgen er uiteraard wel voor dat je bestelling op tijd vertrekt vanuit de drukkerij, zodat het normaal gesproken ook netjes op tijd bij jou wordt bezorgd. 

Afhalen

Afhalen is niet mogelijk omdat alle producten rechtstreeks vanuit de drukkerij naar de klant worden verstuurt.

Heb je nog vragen over onze geboorte producten? Wil je graag een kleurtje aangepast hebben? Of toch graag een ander lettertype? In de meeste gevallen maken we daar geen probleem van. Neem gerust contact met ons op. Je ontvangt snel een reactie terug!

Meest gestelde vragen

Veel vragen horen we niet voor de eerste keer. We proberen deze vragen alvast voor jou te beantwoorden tussen onze meest gestelde vragen

Live Chat

Meestal zijn we op werkdagen bereikbaar via onze live chat op onze website. Klik daarvoor rechtsonder op het chat-icoon en stel je vraag.

 

E-mail

Je mag uiteraard ook altijd even een e-mail sturen : info@geboortebordkopen.nl

Telefoon

Je kunt ons tijdens kantooruren ook bellen. Bel met Creatievelink : 0492-772200