Geboortebord raam jeep met boerderijdieren

Gratis verzonden binnen 3-4 werkdagen
Versnelde levering mogelijk
Discreet & stevig verpakt
35,00
GR0037
+

Ook zo gek van dieren en dan vooral van dieren die op de boerderij leven? De klant waarvoor we deze jeep mochten ontwerpen kon niet kiezen en besloot dat ze een jeep vol met dieren van de boerderij wilden hebben. Wij hebben er meteen een variant van gemaakt die ook aan het raam te bevestigen is.

Deze vrolijke dierenbende van de boederij is er helemaal klaar voor om als geboortebord de tuin te versieren en alle voorbijgangers te laten weten dat jullie kleine dabber geboren is. Wil jij dit prachtige geboorte raambord ook bij jou tegen het raam hebben? Je bent slechts enkele stappen verwijderd. Binnen enkele werkdagen wordt het verzonden en hangt het niet veel later bij jou tegen het raam!

Uitgevouwen formaat is 100x70 cm. Te verkrijgen met dubbelzijdige tape of met zuignappen. 

Wanneer je geen naam invult, wordt het bord geleverd met alle teksten behalve de naam.
Je kunt dan later zelf de naam erop schrijven, schilderen of met plakletters er op plakken.

Levering

Tijdens het afrekenen heb je de keuze uit standaard bezorging of versnelde bezorging. De leveringen worden weergegeven in werkdagen. Zaterdagen, zondagen en feestdagen worden dus niet meegerekend. De verwachte bezorgdatum is een indicatie op basis van (betaalde) bestelling die voor 12:00 uur bij ons binnen zijn.

Standaard levering :

  • Gratis
  • Verzonden in 3 à 4 werkdagen


Extra snel geleverd :

  • Verzonden in 1 à 2 werkdagen
  • Extra kosten (berekend over het bestelde bedrag)
  • Niet beschikbaar voor : Kiosk/Gevelvlaggen

Vertraging

Gelukkig komt het zelden voor, maar het kan wel eens gebeuren dat tijdens het transport vertraging optreedt. Helaas hebben wij hier geen invloed op en kunnen hier dan ook niet voor aansprakelijk worden gesteld. Wij zorgen er uiteraard wel voor dat je bestelling op tijd vertrekt vanuit de drukkerij, zodat het normaal gesproken ook netjes op tijd bij jou wordt bezorgd. 

Afhalen

Afhalen is niet mogelijk omdat alle producten rechtstreeks vanuit de drukkerij naar de klant worden verstuurt.

Heb je nog vragen over onze geboorte producten? Wil je graag een kleurtje aangepast hebben? Of toch graag een ander lettertype? In de meeste gevallen maken we daar geen probleem van. Neem gerust contact met ons op. Je ontvangt snel een reactie terug!

Meest gestelde vragen

Veel vragen horen we niet voor de eerste keer. We proberen deze vragen alvast voor jou te beantwoorden tussen onze meest gestelde vragen

Live Chat

Meestal zijn we op werkdagen bereikbaar via onze live chat op onze website. Klik daarvoor rechtsonder op het chat-icoon en stel je vraag.

 

E-mail

Je mag uiteraard ook altijd even een e-mail sturen : info@geboortebordkopen.nl

Telefoon

Je kunt ons tijdens kantooruren ook bellen. Bel met Creatievelink : 0492-772200