Geen verzendkosten

Geboortebord raam 100% PSV baby

Gratis verzonden binnen 3-4 werkdagen
Versnelde levering mogelijk
Discreet & stevig verpakt
35,00
GR0020
+

Heb je geen voortuin, maar wil je toch graag de geboorte van jullie kind kenbaar maken? En ben je ook nog eens een ontzettend grote PSV fan? Een geboorte raambord van PSV is dan het perfecte alternatief. Je bevestigd dit geboorte raambord gewoon tegen de raam. Dit geboorte raambord is speciaal voor de PSV Eindhoven fans ontworpen. Een leuk raambord voor de pasgeboren nieuwe 100% PSV baby. Je kunt de naam invullen, of leeg laten als je liever geen naam mee wilt laten printen. Dan kun je later er zelf met plakletters de naam op plakken.

Uitgevouwen formaat is 70 x 100 cm.


Levering

Tijdens het afrekenen heb je de keuze uit standaard bezorging of versnelde bezorging. De leveringen worden weergegeven in werkdagen. Zaterdagen, zondagen en feestdagen worden dus niet meegerekend. De verwachte bezorgdatum is een indicatie op basis van (betaalde) bestelling die voor 12:00 uur bij ons binnen zijn.

Standaard levering :

  • Gratis
  • Verzonden in 3 à 4 werkdagen


Extra snel geleverd :

  • Verzonden in 1 à 2 werkdagen
  • Extra kosten (berekend over het bestelde bedrag)
  • Niet beschikbaar voor : Kiosk/Gevelvlaggen

Vertraging

Gelukkig komt het zelden voor, maar het kan wel eens gebeuren dat tijdens het transport vertraging optreedt. Helaas hebben wij hier geen invloed op en kunnen hier dan ook niet voor aansprakelijk worden gesteld. Wij zorgen er uiteraard wel voor dat je bestelling op tijd vertrekt vanuit de drukkerij, zodat het normaal gesproken ook netjes op tijd bij jou wordt bezorgd. 

Afhalen

Afhalen is niet mogelijk omdat alle producten rechtstreeks vanuit de drukkerij naar de klant worden verstuurt.

Bij de meeste producten heb je de keuze om zelf een lettertype te kiezen wat bij jou past. De producten waar je geen keuze hebt, wordt hetzelfde lettertype gebruikt zoals in de voorbeeld-afbeelding. Hieronder een goed overzicht van de verschillende lettertypes waar je uit kunt kiezen. 

Heb je nog vragen over onze geboorte producten? Wil je graag een kleurtje aangepast hebben? Of toch graag een ander lettertype? In de meeste gevallen maken we daar geen probleem van. Neem gerust contact met ons op. Je ontvangt snel een reactie terug!

Meest gestelde vragen

Veel vragen horen we niet voor de eerste keer. We proberen deze vragen alvast voor jou te beantwoorden tussen onze meest gestelde vragen

Live Chat

Meestal zijn we op werkdagen bereikbaar via onze live chat op onze website. Klik daarvoor rechtsonder op het chat-icoon en stel je vraag.

 

E-mail

Je mag uiteraard ook altijd even een e-mail sturen : info@geboortebordkopen.nl

Telefoon

Je kunt ons tijdens kantooruren ook bellen. Bel met Creatievelink : 0492-772200

Deze geboorteversieringen zijn ook leuk...

Geboortebord raam baby olifantje groen
Geen verzendkosten
35,00
Geen verzendkosten
60,00
Geboortebord raam draakje Dirk blauw
Geen verzendkosten
35,00
Geboortebord raam 100% Feyenoord baby
Geen verzendkosten
35,00
Geboortebord raam 100% Ajax baby
Geen verzendkosten
35,00
Geboortebord raam 100% Real Madrid baby
Geen verzendkosten
35,00
Geboortebord raam 100% BARCA baby
Geen verzendkosten
35,00