Let op Voor de beste gebruikerservaring worden op deze website cookies gebruikt. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder
Geen verzendkosten

Geboorte raambord 100% Feyenoord baby

36,50
GR0026
+

100% Feyenoord baby! Zijn jullie er heilig van overtuigd dat jullie kleine een echte Feyenoord fan wordt? Dan is dit leuke geboorte raambord met de tekst 100% Feyenoord baby echt iets voor jullie. Je kunt ervoor kiezen om het raambord te laten voorzien van dubbelzijdige tape, of je kunt in plaats van de dubbelzijdige tape ook voor zuignappen kiezen. Indien je geen naam invult, wordt die plek leeg gelaten, en kunnen jullie later zelf een naam op het raambord plakken. 

Uitgevouwen formaat is 70 x 100 cm.


Levering

Tijdens het afrekenen heb je de keuze uit standaard levering of spoed levering. De leveringen worden weergegeven in werkdagen. Zaterdagen, zondagen en feestdagen worden dus niet meegerekend.

Standaard levering :

  • Gratis
  • Levering in 3 à 4 werkdagen


Spoed levering :

  • Levering in 1 à 2 werkdagen
  • Extra kosten (20% over het bestelde bedrag)

Vertraging

Gelukkig komt het zelden voor, maar het kan wel eens gebeuren dat tijdens het transport van DHL of PostNL vertraging optreedt. Helaas hebben wij hier geen invloed op en kunnen hier dan ook niet voor aansprakelijk worden gesteld. Wij zorgen er uiteraard wel voor dat je bestelling op tijd vertrekt vanuit de drukkerij, zodat het normaal gesproken ook netjes op tijd bij jou wordt bezorgd. 

Afhalen

Afhalen is niet mogelijk omdat alle producten rechtstreeks vanuit de drukkerij naar de klant worden verstuurt.

Deze geboorteversieringen zijn ook leuk...

Geen verzendkosten
61,50
Geen verzendkosten
36,50
Geen verzendkosten
36,50
Geboorte raambord real madrid baby
Geen verzendkosten
36,50
Geboorte-raambord-barca-baby-fc-barcelona
Geen verzendkosten
36,50
Geen verzendkosten
36,50
geboorteraambord iejoor met knuffel
Geen verzendkosten
36,50