Geboorteborden op maat

Er is een groot assortiment aan geboorteborden te vinden op het internet. Maar het allermooiste is natuurlijk jouw unieke geboortebord. Heb jij een leuk idee voor een geboortebord? Bij Geboortebordkopen.nl is het mogelijk! Wij tekenen jouw idee uit tot een prachtig geboortebord voor slechts 25 euro extra op onze standaard prijzen. Dat is pure service, aangezien het ons gemiddeld 4 uur werk kost om een idee uit te werken zodat het klaar is om naar onze drukkerij te versturen. 

Geboorteborden op maat zijn er in allerlei vormen en maten. Zoals bij al onze borden zijn ook de maatwerk geboorteborden in 4 verschillende maten verkrijgbaar. Wij hanteren de maten 60cm, 80cm, 100cm en 120cm. Deze maten vertegenwoordigen de grootste afmeting van het bord. Bij een liggend bord zal de breedte één van deze afmetingen hebben. Bij een staand bord zal de hoogte één van deze maten hebben.

We hebben bij Geboortebordkopen.nl al voor hete vuren gestaan. Zo hebben we al eens een foto toegestuurd gekregen van een buik met daarop een bellypaint. Aan ons de vraag of we van deze bellypaint een geboortebord op maat konden maken. De aanstaande vader en moeder waren enorm trots op het eindresultaat! Maar zelfs van aquarel schilderingen hebben we al eens geboorteborden weten te maken. Wees dus niet bang om contact met ons op te nemen en jouw voorbeeld door te sturen, zodat wij kunnen controleren of we aan jouw wensen kunnen voldoen.

Neem contact op maatwerk geboortebord laten maken