Unieke geboorteborden

Ben je op zoek naar unieke geboorteborden? Dan zou het zo maar kunnen dat je op de juiste website bent beland. De geboorteborden van Geboortebordkopen.nl zijn namelijk behoorlijk uniek te noemen. Zoals wij onze geboorteborden maken, zo worden ze nergens gemaakt. Geen hout. Geen verf. Maar unieke geboorteborden!

Onze geboorteborden worden digitaal uitgetekend door onze illustrator. Daarna worden deze illustraties direct op plaatmateriaal geprint. Vervolgens worden de geboorteborden uitgesneden, verpakt en naar u verzonden. Doordat wij digitaal tekenen, kunnen wij werken met prachtige verlooptinten, iets wat met schilderen bijna onmogelijk is. Dat maakt dat onze geboorteborden unieke geboorteborden zijn!

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze unieke geboorteborden? Neem dan gerust een kijkje in ons grote aanbod. We proberen ons aanbod wekelijks aan te vullen met nieuwe unieke geboorteborden. Dus hou onze website in de gaten. Ook is het mogelijk om zelf een voorbeeld aan te leveren. Onze illustrator gaat jouw unieke geboortebord dan omzetten tot een digitale tekening, welke dan direct op plaatmateriaal wordt gedrukt. Zo werken we ook jouw idee uit, tot een uniek geboortebord.