Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Geboorteborden Eindhoven - Geboortebord Eindhoven

Eindhoven, gelegen in het mooie en gemoedelijke Brabant, is een leuke stad waar geboorteborden nog altijd een echte traditie zijn. En dat is ook niet zo gek. Wat is er nu leuker dan de geboorte van je kind aan iedereen te laten zien. Daarom zie je in Eindhoven nog vaak een geboortebord in de tuin.

De geboorteborden van Geboortebordkopen.nl worden getekend in ons kantoor te Aarle-Rixtel, iets ten noorden van Eindhoven. Naast dat wij onze geboorteborden per post aan u verzenden, kunt u deze ook bij ons afhalen. Vanuit Eindhoven bent u in 20 minuten in Aarle-Rixtel om uw geboortebord op te halen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de geboorteborden welke in de regio van Eindhoven worden vervaardigd? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment. Wij vermoeden dat er ook voor u een geboortebord naar wens bij zit. En mocht dat niet het geval zijn, dan hebben wij nog een extra optie voor u :

Heeft u het geboortebord naar wens niet kunnen vinden tussen ons groot assortiment aan geboorteborden? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat er geboortebord op maat naar Eindhoven komt. U kunt daarvoor kijken op onze pagina "Eigen ontwerp".