Geboorteborden door heel Nederland

Nederland is het land van de geboorteborden! Overal waar kinderen worden geboren, zie je steeds vaker leuke geboorteborden opduiken. En dat is ook helemaal niet zo gek. Want elke kersverse ouder is natuurlijk apetrots wanneer hun kind is geboren. Vroeger werd dan traditiegetrouw een houten ooievaar in de voortuin geplaatst, met daarop de naam van het pasgeboren kind. Maar in de loop der jaren wordt de ooievaar steeds vaker ingeruild voor een ander leuk geboortebord. En dat kan van alles zijn. 

Zo zien we in Nederland tegenwoordig behoorlijk veel geboorteborden van Disney figuren. Maar ook leuke geboorteborden van baby's of dieren zijn helemaal hip. Geboortebordkopen.nl maakt graag voor u een uniek geboortebord als u dat wenst. Wij kunnen op basis van uw voorbeeld een geboortebord op maat ontwerpen. Het mooie van de geboorteborden van Geboortebordkopen.nl is dat ze van een uniek weerbestendig materiaal gemaakt zijn, maar toch enorm lichtgewicht. Dat maakt onze geboorteborden ook uitermate geschikt om later als wandversiering te gebruiken op de kinderkamer!

Vroeger werden geboorteborden vaak gehuurd. Maar het huren van geboorteborden is bijna net zo duur als een geboortebord kopen via onze website. Nadeel van het huren van een geboortebord is dat u later geen leuk aandenken heeft voor op de kinderkamer. 

Waar jaren geleden geboorteborden vooral in Limburg en Noord Brabant in de voortuinen stonden, zien we dat deze hippe trend langzaam door heel Nederland trekt. Wij werken dat we steeds meer geboorteborden verkopen door het gehele land. Van Hoofddorp tot Enschede, en van Leeuwarden tot Terneuzen. Nederland en dan vooral Nederlandse trotse ouders gaan massaal voor een geboorteversiering bij de geboorte van hun kind! Want iedereen mag het weten!

Benieuwd welke geboorteborden wij door heel Nederland leveren?