NIEUW : Het grote groei- en schoolfotoboek

We hebben er heel lang aan gewerkt, maar het resultaat mag er zijn. Ons eigen schoolfotoboek is voortaan te bestellen, onder de naam : Het grote groei- en schoolfotoboek.
Het is dus eigenlijk een groeiboek en schoolfotoboek in één. Wil jij een leuk boek om de jeugd van je zoon of dochter in vast te leggen? Dan is dit leuke schoolfotoboek helemaal wat je zoekt. Het grote groei- en schoolfotoboek begint met een pagina waar je de gegevens van je kind kunt invullen, zoals voornaam, achternaam, geboortedatum, ouders, opa's en oma's, etc. Vervolgens kun babyfoto's inplakken van de volgende leeftijden : geboortefoto, 1 week, 2 weken, 3 weken, 1 maand t/m 12 maanden.
Na het eerste jaar gaat de groei iets minder hard, dus daarna kun je jaarlijks nog foto's plakken. Er is een pasfoto overzicht van 1 jaar tot en met 18 jaar. En er is elk jaar ruimte voor een foto op de verjaardag van je kind, en een schoolfoto / klassenfoto. Ook hier tot en met de leeftijd van 18 jaar.

Het grote groei- en schoolfotoboek is dus de ideale manier om schoolfoto's in te plakken en te bewaren. Dit grote groei- en schoolfotoboek bestaat uit 40 pagina's van stevig 340 grams papier. Zowel voor- als achterzijde zijn voorzien van een transparante sheet. Kortom, een boek wat zeker niet mag ontbreken in de kast. Bestel dus snel het grote groei- en schoolfotoboek op onze website. Voor slechts 19,95 euro krijg je het boek gratis thuis bezorgd.