Kraamborden, een kraambord voor in de tuin

Het is echt iets uit het zuiden van Nederland, maar ook boven de rivieren zie je ze meer en meer : Kraamborden. Maar wat is nu eigenlijk een kraambord. Een kraambord is eigenlijk niet de juiste naam. Wanneer er een kind geboren is, dan zorgen vriendengroepen, familie, kennissen of de ouders zelf er graag voor om de tuin te versieren zodat iedereen kan zien dat hun baby is geboren. En dat gebeurd vaak met een leuk bord in de tuin. Omdat dit in de kraamtijd plaats vindt, worden deze borden dus ook wel eens kraamborden genoemd. 

Maar eigenlijk is een kraambord dus niet helemaal de juiste benaming. Deze borden heten eigenlijk geboorteborden. Maar laten we het voor nu even gewoon kraambord noemen. Als jullie graag een kraambord willen kopen of huren, dan kun je eigenlijk niet om geboortebordkopen.nl heen. Geboortebordkopen.nl is de grootste webwinkel in kraamborden van Nederland. Met onze scherpe prijzen voor een kraambord, en gratis bezorging is het kopen van een kraambord tegenwoordig bijna net zo voordelig als een kraambord huren. En het mooie van kopen is dat je het kraambord later nog kunt gebruiken als wanddecoratie op de slaapkamer van de baby.

De kraamborden zijn er in allerlei vormen en maten. Natuurlijk hebben we vele varianten op de traditionele ooievaar. Al dan niet in combinatie met een baby. Zowel vliegend als staand. Maar een kraambord van een leuk en bekend stripfiguur of tv-held is ook mogelijk. Het best verkochte kraambord op dit moment is nog steeds ons kraambord van het uiltje. We hebben diverse kleuren van dit hippe en leuke bord. Maar ook een kraambord van een kinderwagen met steigerhout-look is tegenwoordig helemaal hip. Het assortiment is te groot om op te noemen, dus ik zou zeggen : blader eens rustig door het grote aanbod aan kraamborden! Of was het nou toch geboorteborden?