Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Goedkope geboorteborden

Bent u op zoek naar leuke geboorteborden? Neem dan gerust eens een kijkje in onze webshop. Geboortebordkopen.nl heeft een groot assortiment aan geboorteborden tegen gunstige prijzen. Op deze pagina proberen we u meer informatie te geven over de geboorteborden die wij verkopen.

De geboorteborden die wij verkopen zijn niet van hout gemaakt. Al onze concurrenten maken de geboorteborden van MDF of Multiplex. De MDF geboorteborden zijn eigenlijk niet geschikt voor buitengebruik. En de multiplex geboorteborden vinden wij persoonlijk dan weer erg duur worden. Daarom maken wij gebruik van andere materialen. Onze geboorteborden worden gemaakt van Dibond of Forex. Meer uitleg hierover vindt u bij de meest gestelde vragen.

Een ander voordeel van onze geboorteborden, is dat onze geboorteborden niet geschilderd worden. Onze geboorteborden worden direct geprint op het plaatmateriaal. En daarna worden ze uitgefreesd. Het voordeel is dat wij normaliter de geboorteborden sneller kunnen leveren. En doordat wij onze borden drukken, kunnen we creatiever zijn met de afbeeldingen. Zo kunnen we verlooptinten toepassen, welke met schilderen moeilijk tot niet te realiseren zijn. Daarom zijn onze klanten ook altijd erg enthousiast over onze geboorteborden.

Heeft u nu nog vragen over onze geboorteborden? Dan kunt u natuurlijk altijd ons een e-mail sturen. Stuur deze dan naar info@geboortebordkopen.nl. Wij zullen uw vraag uiteraard zo spoedig mogelijk behandelen. 

Opmerkingen

Nieuw bericht