Goedkope geboorteborden

Ben je op zoek naar leuke geboorteborden? Neem dan gerust eens een kijkje in onze webshop. Geboortebordkopen.nl heeft een groot assortiment aan geboorteborden tegen gunstige prijzen. Op deze pagina proberen we je meer informatie te geven over de geboorteborden die wij verkopen.

De geboorteborden die wij verkopen zijn niet van hout gemaakt. Voorheen werden door onze concurrenten de geboorteborden van MDF of Multiplex gemaakt. De MDF geboorteborden zijn eigenlijk niet geschikt voor buitengebruik. En de multiplex geboorteborden vinden wij persoonlijk dan weer erg duur worden.

Als grafisch ontwerper bedacht René van Geboortebordkopen.nl dat dit anders zou moeten kunnen, en onderzocht de mogelijkheden van geprinte geboorteborden op plaatmateriaal dat in de reclamewereld wordt gebruikt. In 2012 was Geboortebordkopen.nl dan ook de eerste webshop waar de geboorteborden op deze nieuwe manier werden gemaakt. De geboorteborden worden gemaakt van de reclamematerialen Dibond of Forex. En met succes. Ondertussen zijn er diverse bedrijven die het op dezelfde manier proberen te doen.

Een groot voordeel van onze geboorteborden, is dat onze geboorteborden niet geschilderd worden. Onze geboorteborden worden direct geprint op het plaatmateriaal. En daarna worden ze uitgefreesd. Het voordeel is dat wij normaliter de geboorteborden sneller kunnen leveren. En doordat wij onze borden drukken, kunnen we creatiever zijn met de afbeeldingen. Zo kunnen we verlooptinten toepassen, welke met schilderen moeilijk te realiseren zijn voor de gemiddelde amateurschilder. Daarom zijn onze klanten ook altijd erg enthousiast over onze geboorteborden.

Heb je nu nog vragen over onze geboorteborden? Dan kun je natuurlijk altijd ons een e-mail sturen. Stuur deze dan naar info@geboortebordkopen.nl. Wij zullen je vraag uiteraard zo spoedig mogelijk behandelen.