Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Geboortestickers | Een leuke geboortesticker voor de geboorte van uw zoon of dochter

Geboortebordkopen.nl blijft haar assortiment maar uitbreiden. Naast dat wij de keuze van afbeeldingen blijven uitbreiden, proberen we ook ons product assortiment uit te breiden. Zo bieden we tegenwoordig onze geboorteborden ook als stickers aan. Zo kunt u bij de geboorte van uw kind een geboortesticker eenvoudig op de raam plakken. Onze geboortestickers zijn goedkoper dan de geboorteborden.

Onze geboortestickers zijn al leverbaar vanaf 40 euro, en worden verzonden door heel Nederland en België voor slechts 7,50 euro.
Net zoals onze geboorteborden is elke geboortesticker verkrijgbaar in 4 verschillende maten : 60cm, 80cm, 100cm en 120cm. Om een geboortesticker te bestellen, kunt u eenvoudig door ons assortiment bladeren, en wanneer u een geboortesticker heeft uitgekozen, kunt u eenvoudig bij materiaal kiezen voor geboortesticker.

Geboortebordkopen.nl is de grootste aanbieder van geboortestickers met het grootste assortiment voor handen. Onze geboortestickers worden full color, met solventinkten gedrukt op 80grams polymeer met glanslaminaat. Deze vinyl-stickers zijn van goede kwaliteit. De inkt is bestendig tegen water en UV-straling. Met name geschikt voor langdurige toepassingen op vlakke en lichtgebogen ondergronden (zowel voor binnen als voor buiten).

Wil je meer weten over onze geboortestickers? Neem dan een contact met ons op.