Geboortestickers | Een leuke geboortesticker voor de geboorte van uw zoon of dochter

Geboortebordkopen.nl blijft haar assortiment maar uitbreiden. Naast dat wij de keuze van afbeeldingen blijven uitbreiden, proberen we ook ons product assortiment uit te breiden. Zo bieden we tegenwoordig onze geboorteborden ook als stickers aan. Zo kun je bij de geboorte van je kind een geboortesticker eenvoudig op de raam plakken. Onze geboortestickers zijn goedkoper dan de geboorteborden.

Onze geboortestickers zijn al leverbaar vanaf 37,50 euro, en worden gratis verzonden in Nederland en België. Net zoals onze geboorteborden is elke geboortesticker verkrijgbaar in 4 verschillende maten : 60cm, 80cm, 100cm en 120cm. Om een geboortesticker te bestellen, kun je eenvoudig door ons assortiment bladeren, en wanneer je een geboortesticker hebt uitgekozen, ga je naar geboortestickers. Daar vul je het nummer van het geboortebord in.

Geboortebordkopen.nl is de grootste aanbieder van geboortestickers met het grootste assortiment voor handen. Onze geboortestickers worden full color, met solventinkten gedrukt op 80grams polymeer met glanslaminaat. Deze vinyl-stickers zijn van goede kwaliteit. De inkt is bestendig tegen water en UV-straling. Met name geschikt voor langdurige toepassingen op vlakke en lichtgebogen ondergronden (zowel voor binnen als voor buiten).

Wil je meer weten over onze geboortestickers? Neem dan een contact met ons op.