Geboortebord met uil, uiltje, of uiltjes

De tuin versieren zodra een er een kind is geborden is een mooie traditie. De ooievaar heeft ondertussen wel plaats gemaakt voor andere leuke dieren. Vroeger zag je overal de houten ooievaar in de tuin staan als er een zoontje of dochtertje was geboren. Maar het dierenrijk heeft meer dieren die tegenwoordig daarvoor worden gebruikt. Sterker nog. Ze zijn de ooievaar van de eerste plek aan het verstoten. Vooral hippe geboorteborden met uiltjes zijn hot dit jaar, en ook komend jaar zullen ze zeker nog wel hip en trendy blijven!

Geboortebord uiltje als vervanging van de ooievaar

Het is natuurlijk niet zo gek dat de ooievaar langzaam zijn eerste plek kwijt raakt. De tijd veranderd, en ook de geboorteversieringen zullen dus met die verandering mee moeten gaan. Mensen houden van tradities maar vinden trends ook heel erg belangrijk. Dit jaar was dan ook echt het jaar van de uiltjes. Je zag ze overal. Op geboortekaartjes waren ze natuurljik aanwezig. Maar ook op versieringen voor de kinderkamer. En nu zijn dus ook de geboorteborden met uil niet meer weg te denken.

Op kinderkamers zie je ze ook heel veel voorbij komen. Wat dacht je van die leuke behangetjes met een abstracte boom erop. Daar worden dan weer vogelhuisjes en uiltjes in geplaatst. Komend jaar zal dat ook nog wel door gaan. Niet alleen de uiltjes zijn momenteel een echte hype, maar ook geboorteborden lijken steeds meer een vogelvlucht te krijgen. Waar we voorheen vooral in Brabant en Limburg de geboorteborden in de tuin zagen staan, zien we dat nu ook boven in het land steeds vaker geboorteborden opduiken. Het geboortebord met uiltje is ook daar een echte topper!

Wij van geboortebordkopen.nl hebben diverse een mooi assortiment aan geboorteborden met uiltjes. Onze eigen ontworpen uil is beschikbaar in wel 8 verschillende kleuren! Of het nu om roze, licht blauw, donker blauw, rood, bruin, paar, groen of oranje gaat. Voor iedereen is er wel een leuk geboortebord van een uil naar smaak!