Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

geboortebord huren

Waarom nog een geboortebord huren? Je hebt namelijk voor hetzelfde geld ook een geboortebord wat je mag houden. Dat is wel zo leuk! Bijvoorbeeld om daarna op de baby of kinderkamer tegen de muur te hangen. Of tegen de deur, zodat iedereen ziet van wie de kamer is.

Ga je een geboortebord huren, dan ben je voor 5 a 6 weken als nel 50 euro kwijt voor het huren. Terwijl je voor 50 euro bij ons ook een geboortebord kunt kopen. Stop met huren, en koop dus een eigen geboortebord om zo het moment van de geboorte later te kunnen verwerken in de kinderkamer. 

Wanneer je een geboortebord gaat huren krijg je toch vaak een bord mee wat al lange tijd heeft buiten gestaan. De mooiste glans is er wel van af. Bij ons koop je al vanaf 50 euro een geboortebord, digitaal geprint op een lichtgewicht kunsstof, en netjes in contour uitgesneden. Niets meer aan doen! Gewoon bestellen.