Met een mooi naambord vier je de geboorte van jouw baby

Een naambord is dé perfecte manier om de geboorte van een baby te vieren! Bij Geboortebordkopen.nl kun je terecht om een passend geboortebord met naam te bestellen, om jouw geliefde kindje te verwelkomen. Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment en vind altijd een uniek exemplaar om in jouw tuin te plaatsen of op het raam te bevestigen.

Bekijk onze geboorteborden voor in de tuin

Kies voor een mooi naambord om de geboorte van jouw baby kenbaar te maken

Veelal bestellen toekomstige of kersverse ouders een geboortebord met naam om aan iedereen in de buurt te laten zien dat de baby geboren is. Hoera! Dit is natuurlijk een zeer bijzondere gebeurtenis, en daarom wil je met trots laten zien dat je de trotse ouder bent van een lief kindje. Een naambord is dan perfect om de geboorte van jouw baby te vieren. In onze webshop vind je een zeer ruim assortiment: van de liefste geboorteborden met dieren tot unieke geboortestickers.

Wij bieden het grootste assortiment aan in Nederland en België

Of je nu een geboortebord met naam wilt bestellen of een ander mooi bord: in onze webshop maak je de keuze uit het grootste assortiment in Nederland en België! Wij bieden alle mogelijke geboorteversiering voor in de tuin, zoals een prachtig naambord om de geboorte van jouw baby te vieren. Kies bijvoorbeeld voor:

  1. Een geboortebord voor een tweeling
  2. Een ooievaar voor in de tuin
  3. Een uithangbord

Naast een uniek geboortebord met naam, kun je ook bij ons terecht om de passende accessoires te bestellen. Zo zorg je ervoor dat de versiering op een veilige en stevige manier wordt opgehangen.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over de borden

Naar wat voor geboortebord met naam je ook op zoek bent, in onze uitgebreide webshop zal je altijd een exemplaar bestellen dat volledig aan al jouw wensen voldoet! Heb je vragen voordat je een bestelling plaatst? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar 0492 - 77 22 00 of door een e-mail te sturen naar info@geboortebordkopen.nl. We beantwoorden graag al jouw vragen, zodat je het passende naambord aanschaft om de geboorte van jouw baby te vieren!