Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder
Besparing 35%

Het grote groei- en schoolfotoboek roze

Uiterlijk de volgende werkdag verzonden. Mits op voorraad.
Adviesprijs: 18,50
11,95
U bespaart: 6,55 (35%)
B002
+

Omschrijving

LET OP :
* ONZE GROEIBOEKEN ZIJN IN DE UITVERKOOP, DUS OP = OP
* RETOURNEREN IS NIET MOGELIJK. 
 

Een leuk fotoboek voor foto's van geboorte, verjaardagen en de schoolfoto's met roze tinten. Zo belanden die leuke schoolfoto's en klassefoto's niet meer in de kast maar worden ze mooi bewaard! Door elk jaar een foto van de verjaardag en een schoolfoto in te plakken heb je later een geweldig fotoboek om je dochter mee te geven als zij het huis uit gaat.

Dit grote groei- en schoolfotoboek bestaat uit 40 pagina's van stevig 340 grams papier. Zowel voor- als achterzijde zijn voorzien van een transparant beschermvel.

In het eerste jaar maakt je dochter de snelste groei door. Daar hebben we rekening mee gehouden. Er is ruimte om het eerste jaar elke maand een foto te plakken. En de eerste maand zelfs elke week. Daarna is er een pagina waar je pasfoto's kunt plakken van 1 tot 18 jaar, en er is ruimte voor een verjaardags foto en een klassenfoto tot en met de 18e verjaardag. Bij deze pagina's is er ruimte om school, klas, leerkracht, klasgenoten, etc in te vullen. Ook kun je bij de verjaardagsfoto het leukste kado en bijzonderheden invullen. 

Dit grote groei- en schoolfotoboek is in de kleur roze, en dus ideaal voor een dochter. 

Inhoud van dit boek is als volgt :
- Foto van de geboorte of kraamtijd + informatie over mij en de geboorte
- 16 Babyfoto's van geboorte t/m 12 maanden
- Pasfoto's van 1 jaar t/m 18 jaar
- 1e verjaardag t/m 18e verjaardag
- Vanaf 4e verjaardag ruimte voor klassenfoto's

Let op : Bij verzending naar België komt er 7,95 euro verzendkosten bij.

Inkijkexemplaar