Let op Voor de beste gebruikerservaring worden op deze website cookies gebruikt. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder
Besparing 25%

Het grote groei- en schoolfotoboek blauw

Adviesprijs: 19,95
14,95
U bespaart: 5,00 (25%)
B001
+

LET OP :
* ONZE GROEIBOEKEN ZIJN IN DE UITVERKOOP, DUS OP = OP
* RETOURNEREN IS NIET MOGELIJK. 
 

Een leuk blauw fotoboek voor foto's van geboorte, verjaardagen en de schoolfoto's. Zo belanden die leuke schoolfoto's en klassefoto's niet meer in de kast!
Door elk jaar een foto van de verjaardag en een schoolfoto in te plakken heb je later een geweldig fotoboek om je kind mee te geven als hij het huis uit gaat.

Dit grote groei- en schoolfotoboek bestaat uit 40 pagina's van stevig 340 grams papier. Zowel voor- als achterzijde zijn voorzien van een transparante sheet.

In het eerste jaar maakt je kind de snelste groei door. Er is dan ook ruimte om het eerste jaar elke maand een foto te plakken. 
Daarnaast is er een pagina waar je pasfoto's kunt plakken van 1 tot 18 jaar, en er is ruimte voor een verjaardags foto en een klassenfoto tot en met de 18e verjaardag.
Er is ruimte om de school, klas, leerkracht, klasgenoten, etc in te vullen. Ook kun je bij de verjaardagsfoto het leukste kado en bijzonderheden invullen.  

Dit grote groei- en schoolfotoboek is in de kleur blauw, en dus ideaal voor een jongen. 

Inhoud van dit boek is als volgt :
- Foto van de geboorte of kraamtijd + informatie over mij en de geboorte
- 16 Babyfoto's van geboorte t/m 12 maanden
- Pasfoto's van 1 jaar t/m 18 jaar
- 1e verjaardag t/m 18e verjaardag
- Vanaf 4e verjaardag ruimte voor klassenfoto's

Let op : Bij verzending naar België komt er 7.95 euro verzendkosten bij.

Inkijkexemplaar

Levering

Tijdens het afrekenen heb je de keuze uit standaard levering of spoed levering. De leveringen worden weergegeven in werkdagen. Zaterdagen, zondagen en feestdagen worden dus niet meegerekend.

Standaard levering :

  • Gratis
  • Levering in 3 à 4 werkdagen


Spoed levering :

  • Levering in 1 à 2 werkdagen
  • Extra kosten (20% over het bestelde bedrag)

Vertraging

Gelukkig komt het zelden voor, maar het kan wel eens gebeuren dat tijdens het transport van DHL of PostNL vertraging optreedt. Helaas hebben wij hier geen invloed op en kunnen hier dan ook niet voor aansprakelijk worden gesteld. Wij zorgen er uiteraard wel voor dat je bestelling op tijd vertrekt vanuit de drukkerij, zodat het normaal gesproken ook netjes op tijd bij jou wordt bezorgd. 

Afhalen

Afhalen is niet mogelijk omdat alle producten rechtstreeks vanuit de drukkerij naar de klant worden verstuurt.

Deze geboorteversieringen zijn ook leuk...

Besparing 25%
19,95 14,95