Let op Voor de beste gebruikerservaring worden op deze website cookies gebruikt. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Geboortevlag De Ruijter Blauwe en Witte Muisjes

37,50
KV0004
+

Muisjes van de Ruijter zijn al sinds 1860 een feestelijke traditie in Nederland wanneer er een kind wordt geboren. 

Maak de geboorte van een zoon kenbaar met deze leuke geboortevlag, met de looks van een pak De Ruijter Blauwe en Witte muisjes.

Bij deze vlag is het niet mogelijk om een ander lettertype te kiezen.
We willen hier bewust het sierlijke lettertype behouden, zodat het lettertype zo min mogelijk afbreuk doet aan het ontwerp. 
Indien je geen naam invult zullen we de naam leeg laten.

De kioskvlaggen van Geboortebordkopen.nl worden geproduceerd met milieuvriendelijke inkten, waarmee gedrukt wordt op Flag longlife of Banner 610.

Vlag : Flag longlife (115 gr/m2)
Bij het gebruik van vlaggendoek is de afbeelding in spiegelbeeld (doordruk) zichtbaar aan de achterzijde. Wel kun je zelf kiezen of deze links of rechts afgewerkt moet worden. Deze vlaggen worden aan de schuine kant voorzien van een band, bovenin een lus en onderaan een koord.

Afwerking links Afwerking rechts


Banner : Banner (610 gr/m2)

Dit materiaal is zwaarder en is lichtdicht, waardoor je er niet doorheen kunt kijken. Bij dit materiaal wordt daardoor dus ook dubbelzijdig geprint en is de tekst van de afbeelding dus gewoon leesbaar aan beide zijden. De vlaggen krijgen een tunnel aan de schuine zijde voor een stok, en een lusje bovenin. 

Dubbelzijdig geprint  

 

LET OP : door extreme weersomstandigheden kunnen vlaggen beschadigen of kapot waaien. Op stormschade kunnen wij dan ook geen garantie geven. Gemiddelde levensduur : 3 tot 5 maanden.

Levering

Tijdens het afrekenen heb je de keuze uit standaard bezorging of versnelde bezorging. De leveringen worden weergegeven in werkdagen. Zaterdagen, zondagen en feestdagen worden dus niet meegerekend. De verwachte bezorgdatum geldt alleen indien (betaalde) bestelling voor 14:00 uur bij ons binnen zijn.

Standaard bezorging :

  • Gratis
  • Bezorging in 3 à 4 werkdagen


Extra snel bezorgd :

  • Bezorging in 1 à 2 werkdagen
  • Extra kosten (berekend over het bestelde bedrag)
  • Niet beschikbaar voor : Kiosk/Gevelvlaggen

Vertraging

Gelukkig komt het zelden voor, maar het kan wel eens gebeuren dat tijdens het transport vertraging optreedt. Helaas hebben wij hier geen invloed op en kunnen hier dan ook niet voor aansprakelijk worden gesteld. Wij zorgen er uiteraard wel voor dat je bestelling op tijd vertrekt vanuit de drukkerij, zodat het normaal gesproken ook netjes op tijd bij jou wordt bezorgd. 

Afhalen

Afhalen is niet mogelijk omdat alle producten rechtstreeks vanuit de drukkerij naar de klant worden verstuurt.

Heb je nog vragen over onze geboorte producten? Wil je graag een kleurtje aangepast hebben? Of toch graag een ander lettertype? In de meeste gevallen maken we daar geen probleem van. Neem gerust contact met ons op. Je ontvangt snel een reactie terug!

Meest gestelde vragen

Veel vragen horen we niet voor de eerste keer. We proberen deze vragen alvast voor jou te beantwoorden tussen onze meest gestelde vragen

Live Chat

Meestal zijn we op werkdagen bereikbaar via onze live chat op onze website. Klik daarvoor rechtsonder op het chat-icoon en stel je vraag.

 

E-mail

Je mag uiteraard ook altijd even een e-mail sturen : info@geboortebordkopen.nl

Telefoon

Je kunt ons tijdens kantooruren ook bellen. Bel met Creatievelink : 0492-772200