Filters Filters

Geboortevlag

De geboorte van jullie kind laat je niet onopgemerkt voorbij gaan door een geboortevlag neer te zetten of op te hangen. Een hippe geboortevlag voor jouw pasgeboren zoon of dochter met naam erop is namelijk het perfecte uithangbord om de geboorte van jullie baby kenbaar te maken. Ben je nog op zoek naar een uniek exemplaar? Bij Geboortebordkopen.nl hebben we volop keuze voor jouw eigen geboortevlag met naam!

Een geboortevlag die geschikt is voor de geboorte van jullie zoon of dochter

Geboortevlaggen zijn er in vele kleuren en modellen. Tevens zijn ze afgewerkt met zoom aan de mastzijde en een band met een lusje en koord voor bevestiging. Willen jullie de vlag hoog in een mast hangen? Of wellicht ergens tegen een muur in de babykamer? Er is veel mogelijk, maar één ding is zeker: met een mooie geboortevlag voor jouw pasgeboren zoon of dochter met de naam erop is het voor iedereen duidelijk dat jullie een nieuwe aanwinst in het gezin hebben.

Een geboortevlak geheel op maat

Bij het uitkiezen van een geboortevlag is het bij ons mogelijk om deze geheel te personaliseren. Je wilt natuurlijk wel een vlag die uniek is! Zo is het mogelijk om een geboortevlag te creëren die is nagemaakt van het geboortekaartje. Hoe leuk is dat! Op die manier maak je bij ons altijd een vlag met tekst erop, precies zoals je het wilt. Maak jouw ideeën kenbaar en wij ontwikkelen een geboortevlag op maat met de naam erop van jouw pasgeboren zoon of dochter.

Eenvoudig online besteld

Heb je een geboortevlag gezien in het assortiment die je graag wilt hebben? Dan bestel je deze eenvoudig bij ons online! Natuurlijk worden onze geboortevlaggen ook gratis verzonden en heb jij dus geen verzendkosten! Dit geldt ook voor onze geboorteborden, raamborden en spandoeken. Wil je graag meer weten over het op maat maken van een vlag om de geboorte van jullie zoon of dochter kenbaar te maken? Wij informeren je graag. Bel hiervoor naar 0492 - 77 22 00 of stuur een e-mail naar info@geboortebordkopen.nl.