Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Geboortevlag uiltje roze + naam

42,50
GV0005
+
  • Pinterest

Omschrijving

Is er een dochter op komst, en wil je graag een leuke geboortevlag met één van onze hippe uiltjes er op? Hang dan de vlag maar uit, want je zoektocht naar die mooie geboortevlag is geslaagd. Deze geboortevlag is de vlag waar jullie naar op zoek waren. Zorg dat je de naam neit vergeet te vermelden.

Geboortebordkopen.nl heeft het grootste en mooiste assortiment van Nederland op het gebied van geboorteversieringen. En uiteraard geldt ook voor onze geboortevlaggen dat ze gratis worden verzonden, dus GEEN verzendkosten.

EXCLUSIEF GEVELSTOK

© 2012 René van der Linden - Geboortebordkopen.nl

Levertijd

U kunt bij het afrekenen kiezen uit standaard levering of een spoed levering. Voor een spoedlevering betaald u 25% extra. Helaas hebben we geen invloed op, en zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele vertraging bij het vervoer via DHL of PostNL. Ophalen is niet mogelijk omdat alle producten rechtstreeks vanuit de drukkerij worden verstuurd.

Dibond

Alle geboorteborden op Geboortebordkopen.nl worden gemaakt van Dibond. Dibond is een gecoat aluminium plaatmateriaal met een kunsstof kern erin. Sterk, lichtgewicht, makkelijk te bewerken en uitermate geschikt voor zowel buiten als binnen. Ten opzicht van bijvoorbeeld houten geboorteborden is Dibond veel bestendiger tegen de weersomstandigheden.

Bevestiging

Onze geboorteborden worden geleverd zonder paal omdat het veel goedkoper is zelf een paal bij de bouwmarkt te halen. Wij moeten al bijna 20 euro aan verzendkosten betalen om een paal te versturen. Geboorte raamborden worden wel ingesneden en voorzien van tape. Spandoeken worden voorzien van ringen, en vlaggen worden voorzien van koord met touwtje.

Handgeschreven lettertype

Ben je benieuwd hoe de naam er uit ziet in ons handgeschreven lettertype? Check het via deze website.

Overige vragen

Heb je nog meer vragen, bekijk dan eerst de Meest gestelde vragen. Het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Bel dan tijdens kantooruren naar The WebStudio : 0492 - 77 22 00.

Heb jij al het nieuwe Groei- en schoolfoto boek?

u kunt bij ons veilig betalen met