Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Geboortebord koetje eet spaghetti

55,00
GB0008
+
  • Pinterest

Omschrijving

Leuk geboortebord van een koe die spaghetti aan het eten is. Uniek geboortebord, dat speciaal door ons is ontworpen voor 1 van onze klanten. Maar wij vinden het geboortebord leuk genoeg om in ons assortiment op te nemen. In het oranje vlak onderaan is ruimte om de naam te plaatsen. Indien je een naam invult, zullen wij deze in het bord verwerken en wordt deze dus netjes in de print meegenomen. Laat je de naam leeg, dan kun je later zelf met plakletters daar de naam plaatsen. In het geboortebord is achter het koetje een steigerhout-print verwerkt als achtergrond. 

Afmetingen van dit geboortebord van het koetje dat spaghetti eet, zijn ongeveer als volgt (staand formaat) : 
- 120 x 89 cm
- 100 x 74 cm
- 80 x 59 cm
- 60 x 45 cm

Levertijd

U kunt bij het afrekenen kiezen uit standaard levering of een spoed levering. Voor een spoedlevering betaald u 25% extra. Helaas hebben we geen invloed op, en zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele vertraging bij het vervoer via DHL of PostNL. Ophalen is niet mogelijk omdat alle producten rechtstreeks vanuit de drukkerij worden verstuurd.

Dibond

Alle geboorteborden op Geboortebordkopen.nl worden gemaakt van Dibond. Dibond is een gecoat aluminium plaatmateriaal met een kunsstof kern erin. Sterk, lichtgewicht, makkelijk te bewerken en uitermate geschikt voor zowel buiten als binnen. Ten opzicht van bijvoorbeeld houten geboorteborden is Dibond veel bestendiger tegen de weersomstandigheden.

Bevestiging

Onze geboorteborden worden geleverd zonder paal omdat het veel goedkoper is zelf een paal bij de bouwmarkt te halen. Wij moeten al bijna 20 euro aan verzendkosten betalen om een paal te versturen. Geboorte raamborden worden wel ingesneden en voorzien van tape. Spandoeken worden voorzien van ringen, en vlaggen worden voorzien van koord met touwtje.

Handgeschreven lettertype

Ben je benieuwd hoe de naam er uit ziet in ons handgeschreven lettertype? Check het via deze website.

Overige vragen

Heb je nog meer vragen, bekijk dan eerst de Meest gestelde vragen. Het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Bel dan tijdens kantooruren naar The WebStudio : 0492 - 77 22 00.