Geboortebord Pinguin met fopspeen

70,00
Ivm werkzaamheden in de drukkerij zijn spoedleveringen (1 a 3 werkdagen) momenteel niet beschikbaar.
GB0114
+
  • Pinterest

Omschrijving

Leuk geboortebord van een pinguin met een fopspeen. Wil jij een uniek geboortebord? Dan is deze pinguin misschien iets voor jou. Dit geboortebord is door ons ontworpen, en dus niet bij andere aanbieders beschikbaar. 

Bij geboortebordkopen.nl vind je de leukste, en uniekste geboorteborden van Nederland. Daarnaast zijn onze prijzen zeer scherp. En krijg je niet een geschilderd, maar een op plaatmateriaal gedrukt geboortebord. 

U krijgt ook een gratis naambordje, wat u bij andere aanbieders voor 15 tot 20 euro moet bijkopen. Zo heeft u meteen een naambordje wat bij uw geboortebord past, waar u de naam van de kleine op kunt plaatsen met plakletters.

Levertijd

U kunt bij het afrekenen kiezen uit standaard levering of een spoed levering. Voor een spoedlevering betaald u 25% extra. Helaas hebben we geen invloed op, en zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele vertraging bij het vervoer via DHL of PostNL. Ophalen is niet mogelijk omdat alle producten rechtstreeks vanuit de drukkerij worden verstuurd.

Dibond

Alle geboorteborden op Geboortebordkopen.nl worden gemaakt van Dibond. Dibond is een gecoat aluminium plaatmateriaal met een kunsstof kern erin. Sterk, lichtgewicht, makkelijk te bewerken en uitermate geschikt voor zowel buiten als binnen. Ten opzicht van bijvoorbeeld houten geboorteborden is Dibond veel bestendiger tegen de weersomstandigheden.

Bevestiging

Onze geboorteborden worden geleverd zonder paal omdat het veel goedkoper is zelf een paal bij de bouwmarkt te halen. Wij moeten al bijna 20 euro aan verzendkosten betalen om een paal te versturen. Geboorte raamborden worden wel ingesneden en voorzien van tape. Spandoeken worden voorzien van ringen, en vlaggen worden voorzien van koord met touwtje.

Handgeschreven lettertype

Ben je benieuwd hoe de naam er uit ziet in ons handgeschreven lettertype? Check het via deze website.

Overige vragen

Heb je nog meer vragen, bekijk dan eerst de Meest gestelde vragen. Het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Bel dan tijdens kantooruren naar The WebStudio : 0492 - 77 22 00.

u kunt bij ons veilig betalen met