Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

My little pony

70,00
GB0122
+
  • Pinterest

Omschrijving

Wie kent ze niet? De speelgoed paardjes uit de jaren 80. My little pony. Vooral de meisjes keken ernaar. Maar ook de jongetjes keken stiekem. Voor velen toch wel een beetje jeugdsentiment. En tevens ook een fantastisch verzamelobject voor jong en oud. Dan mag een geboortebord natuurlijk niet ontbreken.

Bij geboortebordkopen.nl zorgen we ervoor dat jij de geboorte van jullie kind aan iedereen kan laten zien door middel van een prachtig geboortebord van My Little Pony. Ook dit geboortebord is verkrijgbaar in 2 verschillende materialen, en natuurlijk in diverse afmetingen.

Dus ben jij op zoek naar een geboortebord van My Little Pony. Dan ben je hier op de juiste plaats!

Levertijd

U kunt bij het afrekenen kiezen uit standaard levering of een spoed levering. Voor een spoedlevering betaald u 25% extra. Helaas hebben we geen invloed op, en zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele vertraging bij het vervoer via DHL of PostNL. Ophalen is niet mogelijk omdat alle producten rechtstreeks vanuit de drukkerij worden verstuurd.

Dibond

Alle geboorteborden op Geboortebordkopen.nl worden gemaakt van Dibond. Dibond is een gecoat aluminium plaatmateriaal met een kunsstof kern erin. Sterk, lichtgewicht, makkelijk te bewerken en uitermate geschikt voor zowel buiten als binnen. Ten opzicht van bijvoorbeeld houten geboorteborden is Dibond veel bestendiger tegen de weersomstandigheden.

Bevestiging

Onze geboorteborden worden geleverd zonder paal omdat het veel goedkoper is zelf een paal bij de bouwmarkt te halen. Wij moeten al bijna 20 euro aan verzendkosten betalen om een paal te versturen. Geboorte raamborden worden wel ingesneden en voorzien van tape. Spandoeken worden voorzien van ringen, en vlaggen worden voorzien van koord met touwtje.

Handgeschreven lettertype

Ben je benieuwd hoe de naam er uit ziet in ons handgeschreven lettertype? Check het via deze website.

Overige vragen

Heb je nog meer vragen, bekijk dan eerst de Meest gestelde vragen. Het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Bel dan tijdens kantooruren naar The WebStudio : 0492 - 77 22 00.