Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Dora - Boets is blij

70,00
GB0103
+
  • Pinterest

Omschrijving

Het aapje Boets op dit geboortebord is de beste vriend van Dora in de televisieserie Dora. Dora is hem op een dag in het oerwoud tegen gekomen en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Bij de avonturen van Dora helpt Boets haar met het oplossen van puzzels en het vinden van aanwijzingen. Boets is een aapje in de kleur blauw/grijs, met een gele buik en daarbij draagt hij meestal niets anders dan zijn geliefde rode laarzen. Aan die laarzen heeft hij zijn bijnaam te danken.  ('Boots' is laarzen in het Engels.)

Boets is enthousiast en vriendelijk. Hij is atletisch en heeft veel energie. De geboorteborden van Dora en Boets zijn vooral gewild wanneer er al een kleintje rondloopt in de familie. Kinderen zijn namelijk dol op Dora en Boets.

Levertijd

U kunt bij het afrekenen kiezen uit standaard levering of een spoed levering. Voor een spoedlevering betaald u 25% extra. Helaas hebben we geen invloed op, en zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele vertraging bij het vervoer via DHL of PostNL. Ophalen is niet mogelijk omdat alle producten rechtstreeks vanuit de drukkerij worden verstuurd.

Dibond

Alle geboorteborden op Geboortebordkopen.nl worden gemaakt van Dibond. Dibond is een gecoat aluminium plaatmateriaal met een kunsstof kern erin. Sterk, lichtgewicht, makkelijk te bewerken en uitermate geschikt voor zowel buiten als binnen. Ten opzicht van bijvoorbeeld houten geboorteborden is Dibond veel bestendiger tegen de weersomstandigheden.

Bevestiging

Onze geboorteborden worden geleverd zonder paal omdat het veel goedkoper is zelf een paal bij de bouwmarkt te halen. Wij moeten al bijna 20 euro aan verzendkosten betalen om een paal te versturen. Geboorte raamborden worden wel ingesneden en voorzien van tape. Spandoeken worden voorzien van ringen, en vlaggen worden voorzien van koord met touwtje.

Handgeschreven lettertype

Ben je benieuwd hoe de naam er uit ziet in ons handgeschreven lettertype? Check het via deze website.

Overige vragen

Heb je nog meer vragen, bekijk dan eerst de Meest gestelde vragen. Het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Bel dan tijdens kantooruren naar The WebStudio : 0492 - 77 22 00.