Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Baby met regenboog-muts in de wolken

70,00
GB0107
+
  • Pinterest

Omschrijving

Ben jij helemaal in de wolken nu er een baby op komst is?
Wellicht dat dit geboortebord dan perfect past bij deze leuke tijd. Deze baby met zijn grappige regenboogmuts ligt in de wolken. Op de achtergrond de zon die langzaam achter de wolken kruipt. Dit geboortebord van een baby op een wolk geeft helemaal weer dat jullie op een roze wolk leven op het moment. Onze geboorteborden worden gemaakt van Dibond. Dibond is geweldig mooi materiaal voor geboorteborden. Door de aluminium toplaag krijgt je geboortebord een geweldig mooie uitstraling.
Het onderste wolkje kunnen jullie gebruiken om zelf de naam op te plaatsen met plakletters, of je kunt de naam door ons in de print laten meenemen. 

Het geboortebord is in hoogte als breedte nagenoeg identiek, waardoor de afmetingen ongeveer als volgt zijn : 
- 120 x 120 cm
- 100 x 100 cm
- 80 x 80 cm
- 60 x 60 cm

Levertijd

U kunt bij het afrekenen kiezen uit standaard levering of een spoed levering. Voor een spoedlevering betaald u 25% extra. Helaas hebben we geen invloed op, en zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele vertraging bij het vervoer via DHL of PostNL. Ophalen is niet mogelijk omdat alle producten rechtstreeks vanuit de drukkerij worden verstuurd.

Dibond

Alle geboorteborden op Geboortebordkopen.nl worden gemaakt van Dibond. Dibond is een gecoat aluminium plaatmateriaal met een kunsstof kern erin. Sterk, lichtgewicht, makkelijk te bewerken en uitermate geschikt voor zowel buiten als binnen. Ten opzicht van bijvoorbeeld houten geboorteborden is Dibond veel bestendiger tegen de weersomstandigheden.

Bevestiging

Onze geboorteborden worden geleverd zonder paal omdat het veel goedkoper is zelf een paal bij de bouwmarkt te halen. Wij moeten al bijna 20 euro aan verzendkosten betalen om een paal te versturen. Geboorte raamborden worden wel ingesneden en voorzien van tape. Spandoeken worden voorzien van ringen, en vlaggen worden voorzien van koord met touwtje.

Handgeschreven lettertype

Ben je benieuwd hoe de naam er uit ziet in ons handgeschreven lettertype? Check het via deze website.

Overige vragen

Heb je nog meer vragen, bekijk dan eerst de Meest gestelde vragen. Het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Bel dan tijdens kantooruren naar The WebStudio : 0492 - 77 22 00.