Filters Filters

Ooievaars geboorteborden

De geboorte van jouw kind vieren met een ooievaar in de tuin is een eeuwenoude traditie. Iedereen heeft wel eens het verhaal van de bloemetjes en de bijtjes gehoord. Maar hoe komt zo'n baby nu ter wereld? Vroeger werd steevast aan de kinderen verteld dat deze door de ooievaar werden gebracht. Door een geboortebord van een ooievaar te kopen laat je dan ook zien dat jouw baby geboren is!

De geboorte van jouw baby laten zien door een ooievaar in de tuin te plaatsen

De traditie van geboorteborden in de tuin plaatsen is dan ook ooit begonnen met deze traditionele ooievaar. Deze zagen er vroeger nagenoeg allemaal hetzelfde uit. Vaak was er één bord in de familie of straat aanwezig welke telkens werd geplaatst bij het gezin waar een kind was geboren. De ooievaar is nu nog altijd het ultieme symbool voor de geboorte van een kind. Een geboortebord van een ooievaar mag dan ook niet ontbreken in ons assortiment en kun je dan ook gewoon bij ons kopen. Vier de geboorte met een ooievaar in de tuin!

Laat een ooievaar op maat maken

Geboorteborden van een ooievaar zijn nog altijd hip. Maar ze zijn natuurlijk wel wat veranderd ten opzichte van jaren geleden. Geboortebordkopen.nl heeft voldoende keuze als je op zoek bent naar een leuke ooievaar. Mocht de ooievaar van jouw dromen er niet tussen staan, dan kunnen we ook nog altijd een ooievaar op maat maken. Bel voor meer informatie over het kopen van een geboortebord of de verschillende mogelijkheden naar 0492 - 77 22 00. Per mail zijn wij bereikbaar via info@geboortebordkopen.nl. Deze beantwoorden we dan zo spoedig mogelijk.