Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Geboortebord silhouet jongenstweeling in kar

55,00
GB0390
+
  • Pinterest

Omschrijving

Is er een echte jongens-tweeling op komst of al geboren? Dan is dit geboortebord iets voor jullie. Een eenvoudig maar veelzeggend geboortebord. Dit geboortebord bevat een silhouet van een jongenstweeling in een bolderkar. In de bolderkar worden ze ook nog vergezeld door hun knuffeltjes. Indien gewenst plaatsen wij de namen direct in het bord. Op de bolderkar is voldoende ruimte om de namen in het wit te plaatsen. Maar als je geen namen invult, dan printen we geen naam mee en kun je later zelf met plakletters de namen op het geboortebord plakken.

De afmetingen van dit lieve geboortebord zijn ongeveer als volgt (staand formaat)
- 120 x 106 cm
- 100 x 89 cm
- 80 x 71 cm
- 60 x 55 cm

Levertijd

U kunt bij het afrekenen kiezen uit standaard levering of een spoed levering. Voor een spoedlevering betaald u 25% extra. Helaas hebben we geen invloed op, en zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele vertraging bij het vervoer via DHL of PostNL. Ophalen is niet mogelijk omdat alle producten rechtstreeks vanuit de drukkerij worden verstuurd.

Dibond

Alle geboorteborden op Geboortebordkopen.nl worden gemaakt van Dibond. Dibond is een gecoat aluminium plaatmateriaal met een kunsstof kern erin. Sterk, lichtgewicht, makkelijk te bewerken en uitermate geschikt voor zowel buiten als binnen. Ten opzicht van bijvoorbeeld houten geboorteborden is Dibond veel bestendiger tegen de weersomstandigheden.

Bevestiging

Onze geboorteborden worden geleverd zonder paal omdat het veel goedkoper is zelf een paal bij de bouwmarkt te halen. Wij moeten al bijna 20 euro aan verzendkosten betalen om een paal te versturen. Geboorte raamborden worden wel ingesneden en voorzien van tape. Spandoeken worden voorzien van ringen, en vlaggen worden voorzien van koord met touwtje.

Handgeschreven lettertype

Ben je benieuwd hoe de naam er uit ziet in ons handgeschreven lettertype? Check het via deze website.

Overige vragen

Heb je nog meer vragen, bekijk dan eerst de Meest gestelde vragen. Het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Bel dan tijdens kantooruren naar The WebStudio : 0492 - 77 22 00.