Filters Filters

Geboortebord raam

Een geboortebord voor op het raam kopen is een superleuke manier om de geboorte van jullie kind kenbaar te maken. In onze webshop zit je helemaal goed wanneer je een geboortebord voor op het raam wilt kopen of andere geboorteaankondigingen via het raam wilt doen. Alle geboorte versiering voor op het raam bestel je bij ons vervolgens eenvoudig online!

Een geboortebord voor op het raam kopen voor een originele aankondiging

Zeker wanneer je geen tuin hebt, is de geboorteaankondiging via het raambord ideaal. Je plakt het geboorte raambord eenvoudig tegen het raam. Onze geboorte raamborden worden gedrukt op stevig 4mm dik kanaalplaat. De afmetingen zijn 100 cm breed en 70 cm hoog (uitgevouwen formaat). 

Geboorteversiering voor op het raam online bestellen

Bij Geboortebordkopen.nl kun je meer dan alleen een geboortebord voor op het raam kopen. Wij hebben namelijk nog veel meer geboorteversiering voor op het raam of in de tuin die je gewoon online bestelt. Verzorg de geboorteaankondiging middels een sticker en versier je raam met de meest originele creaties. Deze maken we geheel op maat voor je met de bedrukking die jij wenst. Dat is nog eens een unieke geboorteaankondiging via het raam! Bestel ook andere geboorteversiering voor bij het raam bij ons online, zoals geboorteborden voor een tweeling of een leuke vlag.

Plaats online een bestelling

Heb jij het geboortebord voor op het raam gezien dat aan jouw wensen voldoet en dat je graag wilt kopen? Of is er andere geboorteversiering voor op het raam die je in ons online assortiment hebt gezien? Wij printen het geboorte raambord geheel naar wens en sturen deze vervolgens snel naar jou op. Bovendien betaal je bij ons geen verzendkosten! Staat het geboorte raambord van jouw wens er niet tussen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0492 - 77 22 00 of te e-mailen naar info@geboortebordkopen.nl. Bekijk ook eens het geboortebord op maat voor meer inspiratie.