Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Geboortebord pinguïn met baby bruin

70,00
GB0245
+
  • Pinterest

Omschrijving

De nieuwe trend van de laatste jaren bij geboortes zijn de hippe dieren in retro-stijl. Bij geboortekaartjes worden ze al veel gebruikt. Wij hebben daarom speciaal een geboortebord ontworpen met een retro pinguïn. Dit geboortebord met een pinguïn in bruine kleuren is ideaal voor de geboorte van jullie zoon of dochter! Weet je nog niet wat het gaat worden? Dan is bruin een goede neutrale kleur. Het naambord wordt uiteraard zoals altijd gratis meegeleverd, en je kunt de naam van het kind gratis laten mee printen indien gewenst in witte letters. Is het geslacht nog niet bekend, dan kun je later ook zelf de naam met plakletters erop plakken. 

Levertijd

U kunt bij het afrekenen kiezen uit standaard levering of een spoed levering. Voor een spoedlevering betaald u 25% extra. Helaas hebben we geen invloed op, en zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele vertraging bij het vervoer via DHL of PostNL. Ophalen is niet mogelijk omdat alle producten rechtstreeks vanuit de drukkerij worden verstuurd.

Dibond

Alle geboorteborden op Geboortebordkopen.nl worden gemaakt van Dibond. Dibond is een gecoat aluminium plaatmateriaal met een kunsstof kern erin. Sterk, lichtgewicht, makkelijk te bewerken en uitermate geschikt voor zowel buiten als binnen. Ten opzicht van bijvoorbeeld houten geboorteborden is Dibond veel bestendiger tegen de weersomstandigheden.

Bevestiging

Onze geboorteborden worden geleverd zonder paal omdat het veel goedkoper is zelf een paal bij de bouwmarkt te halen. Wij moeten al bijna 20 euro aan verzendkosten betalen om een paal te versturen. Geboorte raamborden worden wel ingesneden en voorzien van tape. Spandoeken worden voorzien van ringen, en vlaggen worden voorzien van koord met touwtje.

Handgeschreven lettertype

Ben je benieuwd hoe de naam er uit ziet in ons handgeschreven lettertype? Check het via deze website.

Overige vragen

Heb je nog meer vragen, bekijk dan eerst de Meest gestelde vragen. Het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Bel dan tijdens kantooruren naar The WebStudio : 0492 - 77 22 00.