Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Geboortebord ooievaar draagt baby - rood

55,00
GB0365
+
  • Pinterest

Omschrijving

Leuk geboortebord met een rode tint erin verwerkt, van een ooievaar met een baby in een draagdoek. De steigerhout look op de achtergrond geeft het geboortebord een fris en hip karakter. Het rode accent zorgt ervoor dat dit geboortebord voor de geboorte van zowel een jongen als meisje uitermate geschikt is. Met of zonder naam, dat is aan jullie. Laat je het veld leeg waar je de naam kunt invullen, dan wordt er geen naam mee gedrukt, en kun je later zelf met plakletters aan de slag.

De afmetingen van dit geboortebord zijn ongeveer als volgt : 

- 120 x 83 cm
- 100 x 69 cm
- 80 x 56 cm
- 60 x 41 cm

Levertijd

U kunt bij het afrekenen kiezen uit standaard levering of een spoed levering. Voor een spoedlevering betaald u 25% extra. Helaas hebben we geen invloed op, en zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele vertraging bij het vervoer via DHL of PostNL. Ophalen is niet mogelijk omdat alle producten rechtstreeks vanuit de drukkerij worden verstuurd.

Dibond

Alle geboorteborden op Geboortebordkopen.nl worden gemaakt van Dibond. Dibond is een gecoat aluminium plaatmateriaal met een kunsstof kern erin. Sterk, lichtgewicht, makkelijk te bewerken en uitermate geschikt voor zowel buiten als binnen. Ten opzicht van bijvoorbeeld houten geboorteborden is Dibond veel bestendiger tegen de weersomstandigheden.

Bevestiging

Onze geboorteborden worden geleverd zonder paal omdat het veel goedkoper is zelf een paal bij de bouwmarkt te halen. Wij moeten al bijna 20 euro aan verzendkosten betalen om een paal te versturen. Geboorte raamborden worden wel ingesneden en voorzien van tape. Spandoeken worden voorzien van ringen, en vlaggen worden voorzien van koord met touwtje.

Handgeschreven lettertype

Ben je benieuwd hoe de naam er uit ziet in ons handgeschreven lettertype? Check het via deze website.

Overige vragen

Heb je nog meer vragen, bekijk dan eerst de Meest gestelde vragen. Het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Bel dan tijdens kantooruren naar The WebStudio : 0492 - 77 22 00.