Geboortebord ooievaar draagt baby - roze

55,00
GB0366
+
  • Pinterest

Omschrijving

Leuk geboortebord met een donker roze tint erin verwerkt, van een ooievaar met een baby in een draagdoek en steigerhout look op de achtergrond. De steigerhout look op de achtergrond geeft het geboortebord een fris en hip karakter. Het roze accent zorgt ervoor dat dit geboortebord ideaal is voor de geboorte van een meisje. Vul je geen naam in, dan wordt het bord gedrukt zonder naam, en kunnen jullie later zelf met plakletters aan de slag zodra de naam bekend is.

De afmetingen van dit geboortebord zijn ongeveer als volgt : 

- 120 x 83 cm
- 100 x 69 cm
- 80 x 56 cm
- 60 x 41 cm

Levertijd

U kunt bij het afrekenen kiezen uit standaard levering of een spoed levering. Voor een spoedlevering betaald u 25% extra. Helaas hebben we geen invloed op eventuele vertraging bij het vervoer via DHL of PostNL. Ophalen is niet mogelijk omdat alle producten rechtstreeks vanuit de drukkerij worden verstuurd.

Dibond

Alle geboorteborden op Geboortebordkopen.nl worden gemaakt van Dibond. Dibond is een gecoat aluminium plaatmateriaal met een kunsstof kern erin. Sterk, lichtgewicht, makkelijk te bewerken en uitermate geschikt voor zowel buiten als binnen. Ten opzicht van bijvoorbeeld houten geboorteborden is Dibond veel bestendiger tegen de weersomstandigheden.

Bevestiging

Onze geboorteborden worden geleverd zonder paal omdat het veel goedkoper is zelf een paal bij de bouwmarkt te halen. Wij moeten al bijna 20 euro aan verzendkosten betalen om een paal te versturen. Geboorte raamborden worden wel ingesneden en voorzien van tape. Spandoeken worden voorzien van ringen, en vlaggen worden voorzien van koord met touwtje.

Handgeschreven lettertype

Ben je benieuwd hoe de naam er uit ziet in ons handgeschreven lettertype? Check het via deze website.

Overige vragen

Heb je nog meer vragen, bekijk dan eerst de Meest gestelde vragen. Het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Bel dan tijdens kantooruren naar The WebStudio : 0492 - 77 22 00.

u kunt bij ons veilig betalen met