Geboortebord giraffe op wolkje in roze

55,00
GB0264
+
  • Pinterest

Omschrijving

Dit roze geboortebord van een giraffe op een wolkje wordt gemaakt van Dibond plaatmateriaal. Superleuk voor de geboorte van een meisje. Onze Dibond geboorteborden hebben als voordeel dat deze sneller geleverd kunnen worden dan de geboorteborden die van Forex worden gemaakt. Nadeel is dat we slechts 1 contour kunnen snijden, en dus geen losse naambordjes mogelijk zijn bij deze borden. Kortom: Alle Dibond borden zijn uit 1 stuk vervaardigd.

Informatie over dibond plaatmateriaal :
- Een wit gecoat aluminium plaatmateriaal met een harde kunsstof kern
- dikte van slechts 3 mm
- Dibond is een alternatief voor trespa, maar dan lichter
- Lichtgewicht en verbazingwekkende stijfheid
- UV- en vochtbestendig
- Niet gevoelig voor verkleuring
- Geschikt voor binnen- en buitengebruik

Levertijd

U kunt bij het afrekenen kiezen uit standaard levering of een spoed levering. Voor een spoedlevering betaald u 25% extra. Helaas hebben we geen invloed op, en zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele vertraging bij het vervoer via DHL of PostNL. Ophalen is niet mogelijk omdat alle producten rechtstreeks vanuit de drukkerij worden verstuurd.

Dibond

Alle geboorteborden op Geboortebordkopen.nl worden gemaakt van Dibond. Dibond is een gecoat aluminium plaatmateriaal met een kunsstof kern erin. Sterk, lichtgewicht, makkelijk te bewerken en uitermate geschikt voor zowel buiten als binnen. Ten opzicht van bijvoorbeeld houten geboorteborden is Dibond veel bestendiger tegen de weersomstandigheden.

Bevestiging

Onze geboorteborden worden geleverd zonder paal omdat het veel goedkoper is zelf een paal bij de bouwmarkt te halen. Wij moeten al bijna 20 euro aan verzendkosten betalen om een paal te versturen. Geboorte raamborden worden wel ingesneden en voorzien van tape. Spandoeken worden voorzien van ringen, en vlaggen worden voorzien van koord met touwtje.

Handgeschreven lettertype

Ben je benieuwd hoe de naam er uit ziet in ons handgeschreven lettertype? Check het via deze website.

Overige vragen

Heb je nog meer vragen, bekijk dan eerst de Meest gestelde vragen. Het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Bel dan tijdens kantooruren naar The WebStudio : 0492 - 77 22 00.

u kunt bij ons veilig betalen met