Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Geboortebord busje oranje

55,00
GB0340
+
  • Pinterest

Omschrijving

Het moet niet gekker worden met die geboorteborden! Maar ook dit soort geboorteborden worden door onze klanten aangevraagd. Helemaal een ander geboortebord dan jullie van ons gewend zijn! Maar ook dit is dus mogelijk. Voor al die liefhebbers van de oude Volkswagen busjes is dit geboortebord natuurlijk een zegen! Dit geboortebord hebben we voor één van onze klanten op maat ontworpen. Dit geboortebord laat de voorkant van een busje zien. Het is een beetje een geschetste tekening. De oranje kleuren maken het geboortebord geschikt voor de geboorte van zowel een jongen als een meisje. Onderaan in het lichtgrijze vlak kunnen we indien gewenst de naam van het kind plaatsen. Dit geboortebord is ook beschikbaar in de kleuren roze, licht blauw en rood!

De afmetingen van dit geboortebord zijn ongeveer : 
- 120 x 101 cm
- 100 x 85 cm
- 80 x 68 cm
- 60 x 51 cm

Levertijd

U kunt bij het afrekenen kiezen uit standaard levering of een spoed levering. Voor een spoedlevering betaald u 25% extra. Helaas hebben we geen invloed op, en zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele vertraging bij het vervoer via DHL of PostNL. Ophalen is niet mogelijk omdat alle producten rechtstreeks vanuit de drukkerij worden verstuurd.

Dibond

Alle geboorteborden op Geboortebordkopen.nl worden gemaakt van Dibond. Dibond is een gecoat aluminium plaatmateriaal met een kunsstof kern erin. Sterk, lichtgewicht, makkelijk te bewerken en uitermate geschikt voor zowel buiten als binnen. Ten opzicht van bijvoorbeeld houten geboorteborden is Dibond veel bestendiger tegen de weersomstandigheden.

Bevestiging

Onze geboorteborden worden geleverd zonder paal omdat het veel goedkoper is zelf een paal bij de bouwmarkt te halen. Wij moeten al bijna 20 euro aan verzendkosten betalen om een paal te versturen. Geboorte raamborden worden wel ingesneden en voorzien van tape. Spandoeken worden voorzien van ringen, en vlaggen worden voorzien van koord met touwtje.

Handgeschreven lettertype

Ben je benieuwd hoe de naam er uit ziet in ons handgeschreven lettertype? Check het via deze website.

Overige vragen

Heb je nog meer vragen, bekijk dan eerst de Meest gestelde vragen. Het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Bel dan tijdens kantooruren naar The WebStudio : 0492 - 77 22 00.