Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Geboortebord Bobbi met bal groen

55,00
GB0352
+
  • Pinterest

Omschrijving

Beertje bobbi met een bal op een wolkje, maar dan in groene kleuren. Op het wolkje kunen wij of jij zelf de naam van jullie kind plaatsen. De groene kleuren maken het uitermate geschikt voor de geboorte van een meisje of jongen. Lekker neutraal dus voor als jullie nog niet weten of het een jongen of meisje gaat worden.

Dit geboortebord maken wij van dibond plaatmateriaal. Voor meer informatie over Dibond kun je onze veel gestelde vragen raad plegen.

De afmetingen van dit geboortebord van Beertje Bobbi met de bal zijn ongeveer als volgt : 
120 x 96 cm
100 x 80 cm
80 x 64 cm
60 x 48 cm

Beertje Bobbi is een creatie van Monica Maas.
Copyright Monica Maas - www.monicamaas.nl

Levertijd

U kunt bij het afrekenen kiezen uit standaard levering of een spoed levering. Voor een spoedlevering betaald u 25% extra. Helaas hebben we geen invloed op, en zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele vertraging bij het vervoer via DHL of PostNL. Ophalen is niet mogelijk omdat alle producten rechtstreeks vanuit de drukkerij worden verstuurd.

Dibond

Alle geboorteborden op Geboortebordkopen.nl worden gemaakt van Dibond. Dibond is een gecoat aluminium plaatmateriaal met een kunsstof kern erin. Sterk, lichtgewicht, makkelijk te bewerken en uitermate geschikt voor zowel buiten als binnen. Ten opzicht van bijvoorbeeld houten geboorteborden is Dibond veel bestendiger tegen de weersomstandigheden.

Bevestiging

Onze geboorteborden worden geleverd zonder paal omdat het veel goedkoper is zelf een paal bij de bouwmarkt te halen. Wij moeten al bijna 20 euro aan verzendkosten betalen om een paal te versturen. Geboorte raamborden worden wel ingesneden en voorzien van tape. Spandoeken worden voorzien van ringen, en vlaggen worden voorzien van koord met touwtje.

Handgeschreven lettertype

Ben je benieuwd hoe de naam er uit ziet in ons handgeschreven lettertype? Check het via deze website.

Overige vragen

Heb je nog meer vragen, bekijk dan eerst de Meest gestelde vragen. Het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Bel dan tijdens kantooruren naar The WebStudio : 0492 - 77 22 00.