Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Geboortebord Baby Peach in auto

55,00
GB0334
+
  • Pinterest

Omschrijving

Voor de echte Super Mario fans hebben we een leuk geboortebord ontworpen van Baby Peach in haar mooie autotje. De kleuren zijn natuurlijk aan de roze kant, dus dit geboortebord is ideaal voor de geboorte van jullie kleine meid. Als je wilt dat we de naam direct in het bord drukken, laat deze dan achter. We zullen de naam dan printen in het roze vlak onderaan het geboortebord.

Dit geboortebord is verkrijgbaar in de volgende afmetingen :
- 120 x 100 cm
- 100 x 83 cm
- 80 x 65 cm
- 60 x 49 cm

(let op : de afmetingen kunnen licht afwijken en zullen nooit exact zijn, wij hebben te maken met snijmarges)

Levertijd

U kunt bij het afrekenen kiezen uit standaard levering of een spoed levering. Voor een spoedlevering betaald u 25% extra. Helaas hebben we geen invloed op, en zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele vertraging bij het vervoer via DHL of PostNL. Ophalen is niet mogelijk omdat alle producten rechtstreeks vanuit de drukkerij worden verstuurd.

Dibond

Alle geboorteborden op Geboortebordkopen.nl worden gemaakt van Dibond. Dibond is een gecoat aluminium plaatmateriaal met een kunsstof kern erin. Sterk, lichtgewicht, makkelijk te bewerken en uitermate geschikt voor zowel buiten als binnen. Ten opzicht van bijvoorbeeld houten geboorteborden is Dibond veel bestendiger tegen de weersomstandigheden.

Bevestiging

Onze geboorteborden worden geleverd zonder paal omdat het veel goedkoper is zelf een paal bij de bouwmarkt te halen. Wij moeten al bijna 20 euro aan verzendkosten betalen om een paal te versturen. Geboorte raamborden worden wel ingesneden en voorzien van tape. Spandoeken worden voorzien van ringen, en vlaggen worden voorzien van koord met touwtje.

Handgeschreven lettertype

Ben je benieuwd hoe de naam er uit ziet in ons handgeschreven lettertype? Check het via deze website.

Overige vragen

Heb je nog meer vragen, bekijk dan eerst de Meest gestelde vragen. Het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Bel dan tijdens kantooruren naar The WebStudio : 0492 - 77 22 00.