Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Geboortebord autosport F1 baby Max

55,00
GB0424
+
  • Pinterest

Omschrijving

Geboortebordkopen.nl heeft niet alleen hele lieve en hippe geboorteborden. Want wat dachten jullie van dit mega stoere geboortebord van de Formule1. In de RedBull formule1 wagen zit een baby Max. De naam bovenin passen we natuurlijk voor je aan. Maar wil je liever zelf op een later tijdstip de naam erop plaatsen, dan kan dat natuurlijk ook. Als je geen naam invult, laten we het rode vlak voor je leeg, en kun je later zelf de naam van jullie kind op het geboortebord plaatsen met plakletters. De letters is geboren in het zwarte vlak laten we wel staan.

 De afmetingen van dit stoere geboortebord van de Formule1 zijn ongeveer als volgt : (staand formaat)

- 120 x 103 cm
- 100 x 85 cm
- 80 x 68 cm
- 60 x 51 cm

Dit geboortebord van Max Verstappen is ook beschikbaar in een andere variant, waarbij je alleen ogen in de helm ziet. 

Levertijd

U kunt bij het afrekenen kiezen uit standaard levering of een spoed levering. Voor een spoedlevering betaald u 25% extra. Helaas hebben we geen invloed op, en zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele vertraging bij het vervoer via DHL of PostNL. Ophalen is niet mogelijk omdat alle producten rechtstreeks vanuit de drukkerij worden verstuurd.

Dibond

Alle geboorteborden op Geboortebordkopen.nl worden gemaakt van Dibond. Dibond is een gecoat aluminium plaatmateriaal met een kunsstof kern erin. Sterk, lichtgewicht, makkelijk te bewerken en uitermate geschikt voor zowel buiten als binnen. Ten opzicht van bijvoorbeeld houten geboorteborden is Dibond veel bestendiger tegen de weersomstandigheden.

Bevestiging

Onze geboorteborden worden geleverd zonder paal omdat het veel goedkoper is zelf een paal bij de bouwmarkt te halen. Wij moeten al bijna 20 euro aan verzendkosten betalen om een paal te versturen. Geboorte raamborden worden wel ingesneden en voorzien van tape. Spandoeken worden voorzien van ringen, en vlaggen worden voorzien van koord met touwtje.

Handgeschreven lettertype

Ben je benieuwd hoe de naam er uit ziet in ons handgeschreven lettertype? Check het via deze website.

Overige vragen

Heb je nog meer vragen, bekijk dan eerst de Meest gestelde vragen. Het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Bel dan tijdens kantooruren naar The WebStudio : 0492 - 77 22 00.