Let op Voor de beste gebruikerservaring worden op deze website cookies gebruikt. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder
Geen verzendkosten

Geboorte Raambord op maat

61,50
GR0000
+

Wil je graag dat wij een geboorte raambord voor speciaal voor jou ontwerpen, op basis van jouw ideeën? Ook dat kan. Zorg dan dat je hier alle gewenste informatie achter laat, en eventueel een voorbeeld toestuurt, zodat wij weten wat we moeten maken. Binnen enkele werkdagen krijg je van ons een voorbeeld toegestuurd. Na jouw akkoord wordt jouw geboorte raambord in productie gezet, en dan gelden de normale levertijden.

Te verkrijgen met dubbelzijdige tape of met zuignappen. 

Levering

Tijdens het afrekenen heb je de keuze uit standaard levering of spoed levering. De leveringen worden weergegeven in werkdagen. Zaterdagen, zondagen en feestdagen worden dus niet meegerekend.

Standaard levering :

  • Gratis
  • Levering in 3 à 4 werkdagen


Spoed levering :

  • Levering in 1 à 2 werkdagen
  • Extra kosten (20% over het bestelde bedrag)

Vertraging

Gelukkig komt het zelden voor, maar het kan wel eens gebeuren dat tijdens het transport van DHL of PostNL vertraging optreedt. Helaas hebben wij hier geen invloed op en kunnen hier dan ook niet voor aansprakelijk worden gesteld. Wij zorgen er uiteraard wel voor dat je bestelling op tijd vertrekt vanuit de drukkerij, zodat het normaal gesproken ook netjes op tijd bij jou wordt bezorgd. 

Afhalen

Afhalen is niet mogelijk omdat alle producten rechtstreeks vanuit de drukkerij naar de klant worden verstuurt.

Deze geboorteversieringen zijn ook leuk...

Geen verzendkosten
36,50
Geen verzendkosten
36,50
Geen verzendkosten
36,50
Geboorte raambord real madrid baby
Geen verzendkosten
36,50
Geboorte-raambord-barca-baby-fc-barcelona
Geen verzendkosten
36,50
Geen verzendkosten
36,50
geboorteraambord iejoor met knuffel
Geen verzendkosten
36,50