Geboortebord Bobbi met kroon blauw

55,00
Ivm werkzaamheden in de drukkerij zijn spoedleveringen (1 a 3 werkdagen) momenteel niet beschikbaar.
GB0250
+
  • Pinterest

Omschrijving

Speciaal voor de geboorte van een jongetje is het geboortebord van Beertje Bobbi met zakdoek en kroon op een wolkje nu ook in blauw verkrijgbaar. 

De afmetingen van dit bord zijn ongeveer als volgt : 
- 120 x 92 cm
- 100 x 77 cm
- 80 x 62 cm
- 60 x 46 cm

Beertje Bobbi is een creatie van Monica Maas.
Copyright Monica Maas - www.monicamaas.nl

Levertijd

U kunt bij het afrekenen kiezen uit standaard levering of een spoed levering. Voor een spoedlevering betaald u 25% extra. Helaas hebben we geen invloed op, en zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele vertraging bij het vervoer via DHL of PostNL. Ophalen is niet mogelijk omdat alle producten rechtstreeks vanuit de drukkerij worden verstuurd.

Dibond

Alle geboorteborden op Geboortebordkopen.nl worden gemaakt van Dibond. Dibond is een gecoat aluminium plaatmateriaal met een kunsstof kern erin. Sterk, lichtgewicht, makkelijk te bewerken en uitermate geschikt voor zowel buiten als binnen. Ten opzicht van bijvoorbeeld houten geboorteborden is Dibond veel bestendiger tegen de weersomstandigheden.

Bevestiging

Onze geboorteborden worden geleverd zonder paal omdat het veel goedkoper is zelf een paal bij de bouwmarkt te halen. Wij moeten al bijna 20 euro aan verzendkosten betalen om een paal te versturen. Geboorte raamborden worden wel ingesneden en voorzien van tape. Spandoeken worden voorzien van ringen, en vlaggen worden voorzien van koord met touwtje.

Handgeschreven lettertype

Ben je benieuwd hoe de naam er uit ziet in ons handgeschreven lettertype? Check het via deze website.

Overige vragen

Heb je nog meer vragen, bekijk dan eerst de Meest gestelde vragen. Het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Bel dan tijdens kantooruren naar The WebStudio : 0492 - 77 22 00.

u kunt bij ons veilig betalen met